Älskade Ester

Fick idag en jätte fin bild på Ester av en tjej på FL som photoshopat henne och hon blev så fin lilla gumman. Tänk att det redan är 4,5 månad sedan vi fick låta henne somna in, saknar henne så sjuk mycket fortfarande!


Migrän....

Usch, idag har inte varit en rolig dag, har legat med migrän större delen av dagen. Micke va snäll och kom hem redan vid strax efter 9 och tog Malte så jag kunde gå och lägga mig och där låg jag till nästan 17! Men nu på kvälls kvisten känns det mycket bättre.

Ikväll va det dessutom dags att ta min spruta, och det börjar gå riktigt bra nu, men tycker tyvärr inte att dom hjälper, men får väl ge dom ett tag!


Ny vecka.

Jaha, då va denna helgen också över, tiden går så sjukt fort! Hände väl inte så mycket i helgen för Micke hade jouren och då blir det lite svårt att åka iväg, men hann baka lite cupcakes (som jag fått dille på) och kanelbullar till Micke. Gjorde 2 sorters cupcake förra veckan, båda va chokladmuffins, men den ena hade vit choklad smörkräm och den andra hade choklad/banan smörkräm och båda va riktigt goda, men den vita choklad krämen va snäppet godare.

 


Choklad/banan smörkräm


Vit choklad smörkräm


Igår åkte jag, Malte och Sally på en inofficiell utställning på klubben i Veberöd, tänkte Sally behövde lite socialisering och det gick jätte bra, Malte satt som en ängel i vagnen och va hur nöjd som helst och Sally tyckte att det va jätte skoj och hittade en ny kompis, en 7 månaders Finsk Lapphund, dom hade jätte skoj. Och efter nån timme där hade jag en väldigt trött valp och en trött son.Igår kväll blev det mys i soffan och Sixten kröp upp hos Micke och jag fattar inte hur en hund kan ligga och sova så här i ens knä, han tror dock själv att han är en liten knä hund trots sina 64 kg!Tyvärr blev inte natten så bra, Malte vaknade ledsen vi 23 och ville inte somna om, han hade förmodligen ont i magen, han bara låg och vred och vände sig hela tiden, men lite sömn blev det, men han har varit orolig hela natten och i morse började han fisa jätte mycket och han lyckades bajsa ner sig fullkomligt 2 ggr på bara typ 1 timmes mellanrum, men nu verkar han må mycket bättre så tror att jag ska åka iväg till apoteket idag och köpa Sempers magdroppar och se om dom gör nån nytta, bvc tyckte jag skulle prova dom.

Ha en bra dag alla.


Aj aj aj aj.....

Vaknade i morse och hade så ont i nästan hela kroppen, tror inte jag har haft så här ont sen innan jag fick Malte, fingrarna i vänster handen dommnar av hela tiden, rolig lördag! Tycker tyvärr inte att dom nya sprutorna hjälper mig något, vilket jag hade hoppats mycket på att dom skulle göra, men får inte deppa ihop i än, fanns visst ett par andra sorters sprutor man kunde testa om inte denna hjälpte, men får ge dom lite tid till då jag bara sprutat i 6 veckor.

Till lite positivare saker så tycker jag att Malte verkar må rätt bra i sin mage just nu, han äter helst inte burkmat alls längre, men däremot har han börjat äta vår mat väldigt bra just nu, så det kör vi på, och mackan på morgonen äter han med glädje igen, och alltid med Sally under stolen, är ju inte helt omöjligt att Malte slänger ner 1 eller 2 bitar under tiden han äter sin macka, hihi, och detta har ju lilla Sally kommit på, lägger in en bild som jag tog i morse när han skulle äta.


Gårdagen började inte så bra för Micke, när han åt frukost på jobb gick en av hans kindtänder rätt av! Han fick en akut tid hos tandläkare och det visade sig vara tanden han rotfyllde för mindre än 2 år sedan så det bli en krona där istället, billigt, dessutom va dom tvugna att skära bort biten som lossnat för den satt fast i tandköttet, stackars älsklingen!! Det värsta är nog att det va jag som lyckades ha isönder den, jag hade bakat cupecakes i tisdags och hade sockerpärlor på dom och dom är stenhårda och han lyckades bita ordentligt i en sådan så det hände förmodligen då!


Irriterande......

Jaha då har FK gjort fel IGEN! Dom har bara betalt ut 10 dagar av min föräldrapenning, ringde dom precis och jag hammnade som nr 235 i kön! Kul.......och desutom måste jag nu vänta tills på onsdag på mina pengar, suck blir så trött på dom!


Vilket data snille man är då!!

Jaha, då har jag startat en blogg också, och jag som är såååå duktig med datorer hmmm! Ja, vi får se hur det går, tanken va att dela med mig lite om mitt liv som sambo, mamma och matte.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0