Härlig söndag.

Jaha, då har man ställt om klockorna till sommar tid. Men är det nån som vet hur man ställer om barnen??
Idag körde vi till Kivik och lånade en ställning av min chef som vi ska ha nu när vi ska måla om vardagsrummet, av någon anledning når vi inte taket så lätt :)
Medans dom lastade ställningen på släpet så tog jag barnen till en närliggande lekplats vilket gillades.
Dessutom ligger deras hus precis vid havet och Malte ville gäran kolla vattnet...
Och det gillade även Svea.
Det blev också årets första glass som Signe tyckte va lite kall...
Och väl hemma blev det fika, och på självaste våffeldagen blev det ju självklart lite våfflor :)
Resten av dagen tillbringades ute i det helt underbara vädret.

ONT!!!

Igår ville jag vara duktig så tog fram högtryckstvätten och började vårsäda all sten vi har och tog även barnens trädäck och detta tog ca 5 timmar och kände mig lite lagom stel sen, men fint blev det allt!
MEN sen vaknade jag imorse och kunde knappt röra mig och hade en lagon härlig huvudvärk! Fick snällt väcka Micke och be han gå upp med barnen, tur man har världens bästa sambo.
Har ruggigt ont i nästan hela kroppen idag, händerna är nog detsom är värst
Det är så tråkigt nu när jag har gått ner i kortison dos att jag får så himla ont för lilla minsta jag gör! Jag vill ju också kunna göra nåt här hemma utan att ha as ont dagen efter och bli en jäkla sugga pga att humöret inte är det bästa när man har så ont. Försökte få tag i min läkare på reumatologen nu i veckan, men dom säger bara att han inte har så mycket tider just nu och att dom hör av sig så fort dom får in nya tider till honom!!! Vad är det förjäkla svar och vård??Jobbar inte han så mycket pga någon speciell anledning får dom ju ta in en ny läkare!! Men jaja det är väl bara att bita ihop och se glad ut! Nu verkar i alla fall våren vara på väg, det gillas!

10 år...

Idag skulle allra bästa och finaste Ester fyllt 10 år. Men hon firar nog med köttbullar och korv uppe himlen med Sixten och Balder.

Söndag

Nu va det ett tag sedan jag skrev här.
Förra helgen va vi på den väldigt efterlängtade Oslo kryssningen, och det va super trevligt. Jätte god mat och dricka och väldigt trevligt sällskap. Hade dock önskat lite mer håll i gång så vi hade kunnat skaka lite mer rumpa! Men det va himla skönt att komma iväg lite.

Och sen när vi kom hem på söndagen så va det full fart igen......
När vi badade barnen såg vi att Malte fått vattkoppor!!!! Inte skoj när jag redan varit borta så mycket från jobb redan. Men vi hade en räddande ängel, mamma kom mån-fre och passade Malte medans jag jobbade, hon är världens bästa mamma/mormor och såååååå älskad. Tack än en hån mamma, puss och kram på dig!

Malte den stackaren har haft det rätt jobbigt med sina prickar som är mååånga och han har även haft hög feber. Men han är tapper vår påg. Tavegylen som vi fick utskrivet mot klådan hjälpte inte ett skit, helt värdelöst. Nu börjar han dock bli bättre, men jag går vara hemma med honom imorgon och på tisdag, så vi är helt säkra på att febern är borta och att prickarna börjat torka.

Lägger in lite bilder, kan ju inte lägga in dom hur jag vill när jag bloggar via mobilen utan dom kommer tillsammans sist av allt.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1405928/images/2012/pic_194530024.jpg" class="image">


6 år!

Idag är det 6 år sedan Micke och jag förlovade oss uppe i backen i Sälen, tänk va åren går!
Puss älskling! Älskar dig och barnen mest på hela planeten

Farbror doktor

Nu har vi varit hos farbror doktor och Signe hade ful dubbelsidig öroninflammation så nu blev det 5 dagar till med antibiotika. Blev även ett stick i fingret, som hon klarade utmärkt, för han va lite rädd att hon hade lunginflammation, men det hade hon inte som tur va!
Nu blir det lite fika sen blir det sängen för Signe för hon är så jätte trött idag och bara sitter och halv sover hela tiden.

VAB igen...

Idag får jag vara hemma och vabba med Signe igen. Mamma va ju så snäll och kom hit igår och passade Signe, men hon kunde inte idag och imorgon så då blir det vabb igen för mig.
Lilla skruttan har förtfarande hög feber, nu precis va den på 39,7 grader och hon är inte speciellt glad. Men nu ringde jag precis vårdcentralen och fick en tid 09:30 så dom tittar henne i öronen och lyssnar lite på henne, skönt! Så skriver mer sen när vi varit där.

Sjuk igen.

Igår fick stackars Signe feber igen, stackaren! Och jag har ju redan sådan ågren att jag varit tvungen att vabba så mycket, och Micke har jätte svårt att vara ifrån jobb just nu + att han ska på kurs på tisdag. Men imorgon va mamma super snäll och ställer upp och kommer hit och passar Signe medans jag jobbar och Malte får vara på dagis och busa av sig under tiden. Men hoppas verkligen att febern försvinner fort igen, för nu är det synd om snäckan.

Pricken Signe

Nu börjar Signes vattkoppor torka ut så på måndag kan hon äntligen få gå på dagis igen, hon börjar nog tycka det är tråkigt att bara vara hemma med mamma.

Våren är här!!

Idag är det ju helt underbart väder! Fast det va minus grader i natt och imorse så blev dagen underbar. Så blev en runda i trädgården. Jag sprang mest runt med kameran medans Micke och Malte fixade undan lite löv. Signe hakade gärna på och tog skjuts tillbaka från skogen när dom dumpat löven. Svea sprang mest runt som en galning med sin boll.

Sov gott.

I Onsdags fick Balder somna in och vandra vidare till Ester och Sixten. Malte och jag va där på morgonen och stoppade hela hunden full med godis, vilket uppskattades mycket. Helt otroligt att han blev 12 år gammal och överlevde sig själv flera gånger, en riktig kämpe, fina busen. Sov gott och hälsa Ester och Sixten.

RSS 2.0