Ny vecka.

Jaha, då va denna helgen också över, tiden går så sjukt fort! Hände väl inte så mycket i helgen för Micke hade jouren och då blir det lite svårt att åka iväg, men hann baka lite cupcakes (som jag fått dille på) och kanelbullar till Micke. Gjorde 2 sorters cupcake förra veckan, båda va chokladmuffins, men den ena hade vit choklad smörkräm och den andra hade choklad/banan smörkräm och båda va riktigt goda, men den vita choklad krämen va snäppet godare.

 


Choklad/banan smörkräm


Vit choklad smörkräm


Igår åkte jag, Malte och Sally på en inofficiell utställning på klubben i Veberöd, tänkte Sally behövde lite socialisering och det gick jätte bra, Malte satt som en ängel i vagnen och va hur nöjd som helst och Sally tyckte att det va jätte skoj och hittade en ny kompis, en 7 månaders Finsk Lapphund, dom hade jätte skoj. Och efter nån timme där hade jag en väldigt trött valp och en trött son.



Igår kväll blev det mys i soffan och Sixten kröp upp hos Micke och jag fattar inte hur en hund kan ligga och sova så här i ens knä, han tror dock själv att han är en liten knä hund trots sina 64 kg!



Tyvärr blev inte natten så bra, Malte vaknade ledsen vi 23 och ville inte somna om, han hade förmodligen ont i magen, han bara låg och vred och vände sig hela tiden, men lite sömn blev det, men han har varit orolig hela natten och i morse började han fisa jätte mycket och han lyckades bajsa ner sig fullkomligt 2 ggr på bara typ 1 timmes mellanrum, men nu verkar han må mycket bättre så tror att jag ska åka iväg till apoteket idag och köpa Sempers magdroppar och se om dom gör nån nytta, bvc tyckte jag skulle prova dom.

Ha en bra dag alla.


Kommentarer
Postat av: Annmi

Ååå...Mumm...Vit choklad smörkräm's muffinsen sser ju sååå god ut &..

Vilken underbar Soffbild ♥....Ha de såå gott & Kram från mig!!!

2009-09-30 @ 22:18:40
URL: http://annmisblogg.blogspot.com/
Postat av: Bubba

Om nu inte Sixten kan skeda med mig så får han väll nöja sig med Micke...

2009-10-15 @ 18:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0