Helgen.

Helgen har varit rätt så lugn. Malte har ju varit sjuk tills idag och då tog Signe snällt över istället, så Signe får nog snällt stanna hemma från dagis imorgon om hon fortfarande har feber. Malte har inte haft feber på hela dagen och hans mage är mycket bättre och han verkar inte ha ont längre.  Så himla typiskt att han blev dålig för igår skulle han haft sin första övernattning hos en kompis och sist det va inplanerat blev kompisen Melker sjuk! Men vi ska nog hitta ett nytt FRISKT datum :)
Idag körde vi och köpte en tv bänk vi hittat på Blocket till en billig peng, är ju sjukt svårt att hitta en media/tv bänk som är tillräckligt djup så att Mickes förstärkare får plats, men nu har vi hittat en och den är fiiiin, men vi fick ett nytt problem........nu matchar ju inte högtalarna, så det lär ju bli nya sådana ockå och så MÅSTE vi bli av med den där stora svarta fula lådan (baslådan) i hörnan.......dock lär det väl inte bli så billigt om jag känner Micke rätt!!!

Onsdag

Får ta mig i kragen och skriva ett inlägg idag. Orken är en bit bort just nu, men hoppas att den snart vänder och kommer tillbaka. Så idag blir det mest lite bilder. Kan även skriva att det går super bra för Signe på dagis, hon verkar trivas jätte bra där. Hon grät lite i måndags när jag lämnade henne, men ingenting varken igår eller idag, så skönt. Och hon har även börjat äta där och idag hade hon visst stulit lite mat från grannen också. Igår fick vi tillökning i familjen! Det kom en lite blå undulat hon traskande på vägen utanför jobb, man fick titta en gång extra innan man insåg att det stämde, inte varje dag det händer, men efter många försök lyckades hon fångas och fick följa med mig hem och än så länge är det ingen som saknar henne, har ringt polis mm, så hon får väl stanna här till Maltes förtjusning, men Micke är inte lika nöjd!
I söndags gjorde jag och Malte en pumpa gubbe och i år blev han inte rädd för den utan tyckte han var rätt snäll...
Idag ville Malte inte in efter att jag hämtat på dagis, så han fick vara lite i trädgården och han gillade att springa runt i löven.....och det finns ju en del sådana här!
Sen blev han nog trött och tyckte att Signe kunde köra runt honom...
Och Svea har hittat sin favorit plats när vi inte är hemma, då har hon koll över hela huset :)

RSS 2.0