Lördag

Idag har vi varit i Vallby och firat Åsa som fyller 30 år idag, och det va trevligt att träffa henne och Roger för det va längesedan sist.
När vi kom hem passade Micke och Malte på att gödsla gräsmattan och det tyckte i alla fall Malte va himla roligt och fick man inte köra gödselvagen kunde man följa efter pappa med sin gåbil! Även Sally låg och såg så dom gjorde det ordentligt, sen kom Mickes föräldrar och syster hit och åt lite gott, sen däckade Malte som en slagen hjälte efter en lång dag.

Vad är detta??

Såg något jätte konstigt på vår ena björk igår, vad är detta för skumt??

Bil dag.

Ja, då va det redan söndag. Och det har varit rätt lugn helg faktiskt.
Idag va Micke och Malte på Racing på sturup, första gången för Malte och han tyckte att det va jätte skoj, många bilar att titta på + att han fick sitta i ALTs buss.
ALTs bil
Annars har vi bara ändrat om lite i Maltes rum, han har numera en stor säng, tänkte att det va dax för honom att vänja sig av med spjälsängen, för den behöver snart bebisen. Och Malte tyckte att det va väldigt spännande med en säng på rummet att leka i...

Världens bästa pappa!

Idag när Micke kom hem hade han med sig världens bästa present till Malte. Under tiden han har varit i Kristianstad har han på kvällarna byggt en trehjuling till Malte i hemlighet, och den är verkligen helt unik och bara såååå fin, Malte vågade först knappt titta på den, men åkte sen omkring läääänge på och bara va så himla lycklig.

Nu börjas det gnälla....

.....på att jag så sällan uppdaterar min blogg, inga namn nämnda Alexandra, ops!
Nä, men får väl erkänna att jag är lite dålig på att skriva just nu, så det är okej att gnälla lite på mig.
Jaha och vad har hänt sen sist då? Inte så mycket!
Förra helgen fick äntligen både Micke och Malte pojk frisyrer igen, såg ju nästan ut som flickor så långhåriga dom blivit. Efter det följde vi med Anna hem och grillade för första gången i år, och det va sååååå gott. Och vi skulle ju även lämna Melkers 2-års present, han fyllde ju år 13 feb, men då va vi sjuka, tror ni inte att jag glömde den här hemma på disk bänken!! Kan man skylla på att man är gravid? Men det va i alla fall jätte skoj att träffa dom igen.
Tog några bilder på Malte på Annas salong, bilen vägrade han sitta i tills han va klippt sen gick det bra! Och han va tvungen att göra sig till också..
Han tyckte bara att det va sådär skoj att bli klippt och vi fick arga blicken ett par gånger.....
Förra fredagen när jag kom hem från jobb (har ju börjat arbetsträna 2 tim/dag nu, svarar dock bara i telefon, men skönt att komma hemifrån lite) hade Sally nog blivit lite uttråkad och tyckte väl att det va okej att tugga lite på tröskeln och på dörr karmen, mindre skoj att komma hem till!
Nä, nu får ni nöja er med detta tills nästa gång och då har vi förhoppningsvis hunnit en sväng till Ullared och gjort av med en massa pengar.....

Påsk uppdatering.

Igår blev mest en mysdag här hemma innan vi skulle åka till morfar och plastmormor.
Vi va ute i trädgården och busade lite hela familjen. Malte provade sin rutschkana han fått av Marie och Heidi och den va rolig, men han börjar nästan bli för stor för den.
Det blev även en hel del bus från vovvarnas sida som förmodligen hade fått lite vårkänslor...
Och en färsk bild på stora tjejen Sally....med dom otroligt stora öronen!
Och den enda som verkligen gjorde något vettigt igår va ju självklart Micke som försökte göra lite vår fint i trädgården.
Och sen blev det lite mer bus och kel inne innan det bar av till Staffanstorp på en god middag med morfar, plastmormor, Dennis och Elle.
Nä, nu får jag väl slänga ner Malte och mig i ett bad innan vi ska iväg till Trelleborg till farmor och farfar på påskmiddag där även tokiga fastrarna och mormor kommer att vara.

Glad Påsk

Ja, då va det påsk och vi har för första gången ett påskris hemma, man får ju göra det lite roligt nu när man har barn! Riset har vi varit ute i skogen och stulit, men det andra har vi faktiskt varit duktiga och köpt. Har även varit duktig och planterat en liten påsk blomma på trappan, alltså i en kruka!
Idag har jag varit och tagit bort stygnen efter den senaste operationen och det såg jätte bra ut och det är så skönt att bli av med det stora bandaget och kunna tvätta sig utan att skydda handen hela tiden.
GLAD PÅSK ALLA!

RSS 2.0