GOD JUL

Ville bara önska alla en underbar Julafton, trots det otroligt tråkiga vädret, men men vi ska ju inte vara ute ändå!

Sen Lucia....

Här kommer lite sena Lucia bilder från barnens lucia tåg på dagis. Jag va ju så jätte duktig och laddade batteriet till kameran men glömde sätta i det i kameran.......say no more!
Tyvärr verkade barnen helt chockade av allt folk som va där, men söta va dom i alla fall....

Lördag

Jaha och så är det samma visa VARJE år, vi kör ut och panik handlar julklapparna veckan innan julafton med ALLA andra puckon som också "glömt" göra detta innan, varför lär man sig aldrig?? Men ja ja nu har vi i alla fall köpt till alla utom far &Jane och va fasiken köper man till nån som har ALLT??? Alla förslag mottages och helst NUUUUU!!!

Äntligen fredag!!

Äntligen är det fredag, såååå skönt för denna veckan har varit halv jobbig! Lyckats med att få migrän och varit förkyld med ont i halsen och allm hängig. Men annars har veckan varit bra på jobb, nu söver jag ju även op djuren och gör tandstens hundarna och det känns jätte bra nu när jag väl kommit in i det och själv får ha op dagar, riktigt skoj faktiskt, men oj va det är mycket att tänka på, men ack så kul!! Min chef pratade och berömde mig lite igår så då växer man ju ännu mer och han vill dessutom skicka mig på fler kurser för att utveckla mig ännu mer och det känns kanon roligt.
Och i onsdags va det dags för barnens lucia tåg på dagis, Signes allra första dessutom och jag va jätte duktig och laddade batteriet till kameran och tog även med mig videokameran jag fick när jag fyllde år, men det va alldeles för mörkt för att kunna filma och kameran hade jag tagit med men inte det förbaskade batteriet!! Suck på mig själv! Men som tur va hade både Farfar och faster tagit med sig sina kameror MED batteri i så får smussla till mig lite bilder från dom sen.
HALLELUJA för kortison! En av medicinerna jag fick va ju kortison och på 3 dagar har det onda lagt sig en hel del! Jag tycker verkligen inte om att äta kortison, men nu såg jag ingen annan utväg och det är ju det som hjälper så bra och det är ju bara för en kortare period så då känns det okej och att bara kunna dämpa stelheten, smärtan lite är guld värt!
Önskar er alla en super trevlig helg.

Tisdag.

Idag va jag och träffade min läkare på Reumatologen och nu har jag verkligen ont, och han kände även att jag va väldigt svullen på många ställen så nu blev det 3 st nya mediciner, förutom dom 3 jag redan har, och kan bli en 7:de om jag får ont i magen, suck! Kände mig verkligen som en knarkare när jag gick till apoteket och hämtade ut en hel hög med mediciner.....men hjälper dom är det absolut värt allt!!
Imorgon blir det luciatåg på Maltes och Signes dagis, Signes allra första och vi tar med hela tjocka familjen :)
Nä, nu blir det inte mer idag för nu blir det soffan och ska försöka bli av med huvudvärken from hell!!

Lördag

Ja, då va det lördag. Igår va vi och såg julshowen Julafton på Arenan i Lund, va jätte trevligt och där va även en massa god mat.

Idag va vi och hämtade vår nya bil som Micke ska ha till jobb och den går som en raket!

Sen blev det lite julpyssel med julmusik i bakgrunden. Gjord ett pepparkakshus med Malte. Signe va också med på en hörna men hon ville bara käka non stops och det gillade hon verkligen.

Kvällen blir lugn med lite hyrfilm och mys...


Lunch

Har lunch just nu, jobbar ju till 20 ikväll eftersom det är vaccinations kväll. Så idag blev det en god kräftsallad och syndade med 2 st pepparkakor också.

Imorgon är det efterlängtad fredag och vi ska ut på julbord med jobb. Vi ska på en julshow på Lunds Arena, ska bli skoj.

Åkte och handlade lite nytt att ha på mig och det blev ny dojjs också......dessa.....


Tandläkarbesök.

Idag har Malte varit på sitt första riktiga tandläkar besök och han va super duktil och gapade stort och visade glatt sina fina tänder utan någon protest. Och han tyckte att den stora stolen och den stora lampan va riktigt häftiga! Nu är det 1 år till nästa gång.


Söndag

Så då är man inne i samma svaka som man varit i tidigare, när man inte vet vad man ska skriva här!

Händer väl inte så mycket just nu mer än jobba, hämta barn, äta, lägga barn och sen själv sova!

Helgen har varit lugn, va och klippte barnen igår och sen kom Mickes föräldrar och Alexandra hit och käkade pizza........ja....dieten går sådär just nu! Dock har jag inte gått upp nåt, men har iheller inte gått ner nåt, så MÅSTE bli skärpning på den biten! Det tråkiga nu är att jag kan inte vara på gymmet för har sån problem med min värk just nu så får på tok för ont när jag tränar, men ska till reumatologen den 13 dec så hoppas på nåt bättre då!

Svea är i slutet på sitt löp nu och det gillar hon nog...för hon vill väldigt gärna slippa sina trosor nu, där fastnar ju ett och annat.

Slutar med lite bilder..


RSS 2.0