Bil helg!

Denna helgen gick helt och hållet åt att kolla ny bil! Vi är ute efter en ny bil som ska vara betydligt mer bensinsnål än den svampen vi har idag. Så i fredags va Alexandra här och hämtade Malte som skulle tillägna helgen hos farmor och farfar så vi kunde ut och provköra lite bilar. Så fredagen spenderade jag med Signe här hemma, Micke va ute och åt med jobb, kändes konstigt att varken ha Micke eller Malte här men Signe och jag mös hela kvällen.
I lördags tillbringade vi många timmar på Skoda i Malmö, provkörde på Skoda Superb och Octavian. Superben är helt underbar, men tyvärr för dyr, så just nu lutar det väldigt mycket åt en Skoda Octavia.....och så här ska den då se ut!
Provkörde även Passat, men den blir också för dyr. Tittade även på Golf Variant och den blev jag såld på, men vi får mer för pengarna om vi väljer en Octavia, så får se va det blir i framtiden.
Hämtade Malte igår och han hade haft det jätte skoj hos farmor och farfar, dom hade hittat på en massa skoj.
Idag va Anna och Melker här, jätte trevligt, men pågarna har lite svårt att samsas om bilarna, dom har ju samma gigantiska bilintresse, men dom hade nog skoj ändå fastän det blev lite bråk då och då.

Fredag

Då har det redan gått en hel vecka sen jag skrev sist! Var tar tiden vägen??
Denna veckan har det varit rätt lugnt, har inte hänt så mycket här inte. Igår va det Maltes första fotograferin på dagis, som han mamma sett fram emot väldigt mycket, men det gic inte så bra! Dom lyckades få med honom på gruppbilden men förmodligen blev det inget på ensam bilderna, han va jätte rätt för fotografen, jätte tråkigt, men finns ju inte så mycket att göra åt saken nu. Försökte även ta nån bild innan han åkte till dagis, men det gick nog inte så mycket bättre......tror han försökte matcha sin tröja!!
och varför vara stilla??
Signe bara växer och växer, hon är verkligen inte som Malte när det gäller maten, hon hinkar i sig massvis. Hon har även börjat le nu och man smälter som smör i solen när hon gör det, så söt!
Trevlig helg alla.

Mums....

Igår fick vi besök av Martin , Jessika och Alva, dom hade köpt lite kläder till Signe +  att vi fick massor med nyplockade kantareller, ska bli såååååå gott att mumsa i sig dom med en god köttbit till...längtar!
Rensat och fixat blev det nästan 1/2 kg.
Under tiden hade Malte lite skoj med Signes byxor.

1 månad.

Igår blev Signe 1 månad, tiden verkligen rusar iväg.
Igår kom äntligen spjälhuset till bilen tillbaka och nu fungerar bilen perfekt igen, så idag va Malte på dagis igen, och Signe och jag va på bvc hon väger numera 3660 g och är 51 cm lång.
Idag blev det premiär badet med Signe i badkaret, jag Malte och Signe passade på att bada efter att Malte kommit hem från dagis, Signe tyckte jätte mycket om det, Malte va mest sur för att han inte kunde "simma" runt i badkaret som han brukar.
Imorgon blir det en tur in till mamma i Malmö.

Ny vecka.

Så va det ytterligare en ny vecka, tiden bara springer iväg.
Idag började Micke jobba igen och det är nu man får se hur det är att vara 2 barns mamma, och hittills har det gått bra, hoppas det fortsätter så.
Igår låg Signe i babygymet för första gången och det verkade hon trivas med och hon tom kunde fixera blicken på mumintrollen som hänger i gymet, hon är så duktig vår lilla tjej.
Sally va gärna med på en hörna...
Avslappnad.....
Malte va fullt upptagen med att hålla koll på Micke som sorterade bort lite leksaker och bästa stället att vara på va i kartongen han skulle lägga sakerna i.
Igår va jag och Signe på tjejmiddag hos Maria, jätte trevligt med god mat och en super god cheesecake. Fick även lite super fina kläder till Signe, tack tjejer!
Även Fam Lloyd va här igår och gav Signe lite fina saker, tack.
Och än en gång tack till alla er som gratulerat Signe till stora världen, tack tack tack...

Fast i skogen!!

Ja, här händer det då inte så mycket. Vi sitter fast här i skogen för bilen är död, spjälhuset har packat ihop och är på lagning i tyskland och är tillbaka ev på tisdag och då är ju självklart inte Micke hemma för han har börjat jobba då och dom ska snällt skicka honom till Kristianstad igen i minst 10 veckor, kul....NOT!! Så absolut tidigast har vi bil igen på onsdag kväll. Detta är dock den ända nackdelen med att bo som vi gör!
Signe har börjat vara vaken mycket mer nu och sover faktiskt inte alls så mycket längre, gäller tyvärr även nätterna! Men inte ska vi klaga, hon är en väldigt snäll lite tjej.
Malte hade lite mys i soffan idag med vovvarna.

Fick besök idag

Idag fick vi besök av Per och Lotta (från vårt område) och deras hundar och fick super fina presenter till barnen. Lotta hade stickat en super fin kofta med en matchande mössa till Signe som hon bara blev sååååå söt i.
Malte fick också en jätte fin stickad tröja, men han va visst lite tjockhuvad så den gick inte över huvudet, men Lotta sa att det gick att fixa till efteråt.
Malte fick även em bok av dom med massor med bilar, lastbilar, traktorer mm som blev MYCKET omtyckt, så tack snälla snälla Per och Lotta.

Måndag

Ja, då va det måndag igen, och Micke börjar jobba igen om 1 vecka, det är då allvaret börjar...ensam med 2 barn, ska bli spännande.
Igår hade vi kalas för Micke och det va trevligt och Micke verkade nöjd med sina presenter. Roligast hade dock Malte, va ju måååånga som ville leka med honom hela tiden, då är han nöjd.
Och finkläda va både Malte och Signe.
Och efter mycket bus blev Malte jätte trött och somnade inte många minuter efter att dom sista gästerna gått hem.

Micke fyller år.

Idag fyller älsklingen år, och det ska firas lite lugnt med familjen. Puss och kram älskling.

Trevlig dag.

Idag har vi haft lite besök här ute i skogen. Först kom Zäter hit och hjälpte Micke att göra muren till hundgården och det är vi jätte tacksamma för, det går mycket snabbare med lite hjälp.
Sen kom mamma och Laila, och herregud va Laila hade handlat till barnen, jätte tack Laila för ALLA sakerna!!
Sen var vi iväg med Malte på sjukhuset för att kolla om Maltes testikel hade kommit på plats igen och det hade den, skönt! Men det hade inte gjort nåt om läkaren varit lite trevligare, hon va en riktig torrboll!
Sen passade vi på att köra och handla hem lite för nu vet vi ju inte när vi har bil igen för eländet har ju lagt av och vi vet inte riktigt när delen vi behöver kommer tillbaka från lagningen, shit va handikappad man blir utan bil.
Sen kom även Mickes familj hit en sväng ikväll och tog en liten fika. Malte passade på att mysa lite med sin hund som farfar vann till honom på en marknad, men pussen urartade och blev lite mycket tunga.......

RSS 2.0