Fredag

Jaha då va det redan fredag! Jag måste ju säga att jag mår verkligen jätte bra!! I tisdags va det lite jobbigt för då fick jag migrän och det va inte skoj för fick varken i mig vätska eller mat, så då mådde jag inte så bra, men Micke köpte med sig vätskeersättning hem och efter det blev det lite bättre och sen kunde jag börja äta lite igen på kvällen. Det onda blir mindre och mindre för varje dag och äter ingen smärtlindring längre, men gör ju ont när jag ska göra visa saker. Idag ska jag hämta barnen från dagis för första gången för Micke är iväg och har skoj med jobb tills imorgon, så ska bli spännande och se hur det går när jag ska lyfta Signe, men det går säkert bra.
Jag har börjat äta puremat och det är jätte gott, så skönt att få äta nåt annat än soppor.....
Nä, nu blir det en tur på fältet med hundarna, jag har ju inte alls varit där eftersom jag inte kört bil så dom blir nog väldigt glada att få springa av sig lite :)
 
Trevlig helg alla.

Lyx!!

Idag har varit lyx!! Jag har fått börja äta knäckebröd och det är ljuvligt stötfångare tugga!! Har fått äta ett halvt idag och imorgon ska jag få äta ett helt, underbart!!


Promenad.

Idag vågade jag mig själv ut på en promenad med hundarna och det gick bra, blev aningen svettig bara, och tjejerna skötte sig bra.
Känns som att jag mår bättre idag än tidigare dagar så det känns kanon, är jätte glad att jag vågade ta detta steget :)
Hoppas att jag mår ännu bättre imorgon så man kan hitta på nåt skoj med familjen i helgen.

Uppdateringen

Går rätt dålig!
Jag har ju knappt tid till att uppdatera för allt flyt jag ska få i mig! Är inrest mycket per gång, men tar lång tid att få i sig det utan att få ont i magen.
Idag har varit en trög dag, har varit rätt så trött och magen har varit svårflörtad, svullen och öm, men den ska också vänja sig vid allt nytt. Men jag är nöjd ändå, det får ta lite tid.


Attans.....

.....glömde ju uppdatera igår!
Operationen gick superbra och jag vaknade nästan helt pigg och glad. 45 min efter att jag vaknat gick jag själv till rummet med en avstickare till toa helt utan problem. Mådde jätte bra hela dagen, kändes som mycket träningsvärk i magen, men jätte bra för övrigt. Fick bara dricka vatten i små små muggar.

Natten har varit betydligt tuffare, då gasen dom blåst upp magen med gjorde riktigt ont och kunde inte ligga ner, knappt sitta så har blivit max 2 Tim sömn sammanlagt sedan operationen. Men vid 5 gick jag ut och tiggde lite droger, så nu mår jag som en pärla igen, har även duschat och det va riktigt skönt. Nu väntar jag på att om 1,5 Tim få äta för första gången det ska bli spännande, och jag ska uppdatera hur det går :)


Dagen med stort D är här!

Nu är jag framme på dagen jag längtat efter i 6 mån!! Känslorna och tankarna är många, men jag vill verkligen göra detta, det finns det inga tvivel om. Men man är ju ändå nervös över vad som händer from idag. Men jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra och att det jag hoppas mest på (att min värk blir bättre) verkligen kommer att ske.
Nu ska jag in och renlighets skura mig en sista gång innan mamma kommer och hämtar mig och kör mig till sjukhuset.
Ska försöka uppdatera hur det går, men vet inte hur mobil appen funkar, har inte använt den på ett tag, men jag ska göra ett försök.

RSS 2.0