14 dagar!!

Idag är det precis 2 veckor kvar till min operation, börjar kännas lite pirrigt nu! Har 3 kg till som jag måste gå ner, men hoppas bli av med dom redan denna veckan, för blir kanske lite fusk i helgen när vi åker till Arboga för att ställa ut Rut på bullmastiff speciallen, vilket ska bli himla skoj :)

Dieten....

Ja, jag kör ju på mina pulver shakes och det går faktiskt rätt bra. Tycker inte direkt att jag känner mig hungrig, däremot sugen på mat!! Nu har jag gått ner 5,3 kg och kommer faktiskt att synda till helgen när jag ska på kurs, men sen är det 3 veckor bara pulver så hoppas på att gå ner 5 kg till.


Doris

Idag ghorde jag ett tappert försök att börja träna Doris till Utställning. För det först tyckte hon att jag va helknas som tycket att hon kunde stå för att få godis!! Men med lite hjälp så förstod hon att hon inte skulle sätta sig, duktig tjej. Jag mutade ju henne med räkost och det har hon ju aldrig fått innan och det va GOTT!! Så då gick det ju inte att hålla tungan rätt i mun, men stilla stoh hon :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Glömde ju..

Jag glömde ju lägga in en bild på världens bästa/sötaste koppel hållare som jag hade med mig på fältet i helgen som va!
 

Bus del 2.

Då testar vi igen....
 
Självklart skulle Rut och Asti ha samma pinne....
 
 
 
Och kan berätta att det är inte många som hinner ifatt Svea för hon är grymt snabb!!
 
 
 
 
 
Och några bilder på Snyggingen Asti..
 
 
 
 

Bus....och åter bus.

Vi passar ju som sagt Ruts halvsyster i helgen och hon kommer så himla bra överens med våra hundar så det busas väldigt mycket här nu. Så då va det ju bara att ta fram kameran :)
 
 
 
 
 
Och nu ville inte bilderna mer med mig så det får komma ett inlägg till.....
 
 
 
 
 
 

Nedräkning!

Idag är det precis 1 månad kvar tillmin operation!! Tänk att det redan gått 5 mån sedan jag satt och va helt förtvivlad att jag skulle behöva gå 6 mån utan mediciner. Har ju varit väldigt jobbigt för värken, men det har ju gått!
Jag har sedan förra tisdagen hållt på med min diet, tänkte börja i tid, och fastän det blev lite fusk förra helgen har jag gått ner 3,9 kg.

Här händer inte så jätte mycket i helgen, Micke har jour, Signe är hos Alexandra och Per och Ruts halvsyster är här hela helgen, så där blir det mycket bus :)

Äsch.....

....vi slår till med ett andra inlägg!
Glömde ju nämna att det har ju varit påsk också! I år hade vi ett snabb besök av Påskharen och han lämnade tom 2 st giganstiska påskägg till barnens förtjusning, och va dom letade tills dom till slut hittade sina ägg :)
Sen blev det massa mat och gott gott med familjen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry....igen!!

Ber verkligen så jätte mycket om ursäkt för att jag inte skrivit här på väldigt länge nu, men orken och lusten har inte riktigt funnits här! Men nu gör jag ett försök idag.
En annan anledning till att jag inte skrivit så mycket här är att jag pysslat en hel del med min hemsida till kenneln. Nu ska jag bara klura ut hur jag får dit hundarnas stamtavlor på ett snyggt sätt sen ska det bara fin pysslas för som sagt jag är ju helt nybörjare så är svårt att få till en snygg hemsida som inte ser för amatörig ut!
Adressen dit är www.frallebullens.se och nu har jag även fixat en gästbok så välkomna dit och skriva :)
Och har ni några bra tips till en snyggare sida så tages dom varmt emot.
 
Här hemma har vi tagit oss igenom diverse sjukor den senaste tiden, men nu verkar vi friska! Och dessutom ser det ju ut som att våren är på väg och det gillas!
 
Nu har jag börjat min diet inför operationen, är ju ett tag kvar, men vill vara ute i god tid. Går rätt bra faktiskt, men idag på dag 4 har jag haft sjukt ont, så ont att jag skakat och vet inte om det beror på dieten eller nåt annat, nu känns det lite bättre, men i morse var det inte skoj.
 
Rut har blivit stora tjejen och börjat löpa, och sedan några dagar tillbaka försöker hon charma allt, verkar skit samma om det är fyrbenta eller tvåbenta :)
 
Gjorde ett försök att ta lite bilder på hundarna igår och fick till några bra bilder bland alla typ 150 bilder som jag tog, inte lätt att fota hundar!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0