Uppdatering

Jaha, ytterligare en ny vecka, JAG hinner inte med nu för tiden........

I helgen gjorde vi egentligen inte så jätte mycket. i lördags va vi en sväng i Ystad och lämnade in våra förlovningsringa, vi behövde båda två förstora dom, och nu fick vi äntligen tummarna ur röven! Efter det körde vi till Trelleborg och hämtade julgardinerna till storarummet för dom hade Jenny (Mickes syster) varit så snäll och lagt upp, tack Jenny dom blev super bra.
Sen på kvällen kom min pappa och hans fru Jane hit, det va jätte trevlig, men mest uppskattat blev det nog av Malte som gick runt med dom hela kvällen......

Igår skulle vi gå på julskyltningen i Veberöd, men gick bara där i typ 30 min sen fick vi åka hem igen för Malte va på sitt allra värsta humör någonsin och skrek för allt va han va värd, vet faktiskt inte varför han va som han va, men det gick bara inte att vara där, så vi åkte hem och åt lite jul mat, det tyckte vi all 3 om.

Micke hann måla lite i garaget, så nu är det bara golvet som ska läggas, får se när det blir!

Idag ska vi till en riktig barnläkare med Malte, har ju ett tag misstänkt att han har problem med sin mage, så ska bli spännande och höra vad dom säger. Och i eftermiddag ska ha få sin spruta mot svininfluensan, fast DET känns mindre skoj, men samtidigt tror jag att det bli det bästa, det va ett jätte svårt beslut att ta.

10 år idag.

Idag fyller världens finaste Balder 10 år! Tänk att gubben redan är 10 år...........att det är 10 år sedan jag körde och hämtade den lilla plutten som låg på armstödet mellan sätena och sov hela vägen hem. Tur att det bara är han som åldras.....!!!!!

Här en bild på Balder (till höger) och Ester tillsammans för några år sedan.




Då va denna veckan slut!

Jaha, då har det gått ytterligare 1 vecka till, tiden går FÖR fort, det är så mycket man inte hinner med, många man inte hinner träffa tyvärr!

Maltes visit hos farmor och farfar gick super bra, han och Kenzo hade jätte skoj, dom jagade varandra hela fredag kväll, och Kenzo gav upp snabbare är duracell kaninen Malte!! Tror även att farmor och farfar va tvungna att vila upp sig när vi åkte, blev många varv runt köket för dom!

Idag tittade Tomas, Terese och Maja förbi med lite kakor och dricka, alltid trevligt med besök här i skogen, dock blev det ingen längre visit för jag skulle på tjejmiddag i Svedala idag hos Camilla och det va jätte trevligt.

Nu har Malte fåt dagis plats och det är skönt, men gud va krånligt det ska vara att fylla i lite papper!

Nä, nu är det nog dags att krypa till sängs, en ny vecka väntar och måste ladda upp för nästa helg....då får jag ju julpynta!!


Lugn fredag.

Idag blir det en annorlunda fredag......Malte ska tillbringa kvällen och natten hos farmor och farfar så vi ska vara helt själva här hemma ikväll, känns super skumt! Men vi ska njuta av att äta mat i lugn och ro, slappa i soffan till Idol och sen en film, det är nästan att man har glömt hur man gör när man bara ska slappa i soffan! Sen blir det väl en heldag i Trelleborg imorgon.

Ha en trevlig kväll alla.

6 månader idag!

Idag blir Sally hela 6 månader, stora tjejen. Tänk att det är nästa 6 månader sedan vi fick se henne första gången, hon såg ut som en liten korv där hon låg i valplådan, men så söt, både jag och Micke föll pladask för henne.

Då.....



Nu.....



 




Blev minus igen.

I morse visade vågen på -0,7 kg.

Idag har Micke, Malte, Anders och Melker varit på Vellinge blomman och tittat på tomtebyn........dit ville jag också!!

Söndag.

Och så va det redan söndag!

Idag har det inte hänt så mycket. Maltes farmor, farfar och faster Jenny kom hit och åt middag med oss. Malte tyckte det va så skoj, men han blev så trött att han för första gången satt och somnade i stolen vid bordet.



Malte går längre och längre sträcker själv nu, idag gick han från vardagsrummet ut till köket och tillbaka på egen hand, man får ju vara med för rätt som det är så störtar han! Men vår lilla pojke har blivit så duktig.

Imorgon är det jobb igen för mig och Micke och Malte ska åka till Vellinge blomman med Anders och Melker och titta på tomtebyn.............det vill jag också!

Mysig skogspromenad.

När Micke och Malte blåste bort löven i trädgården passade jag på att gå en sväng i skogen med vovvarna, det va jätte skönt att gå med bara hundarna, brukar ju alltid släppa med mig Malte och vagnen. Försökte få en bild på vovvarna med mobilen, men det va inte det lättaste då dom vägrade sitta stilla samtidigt för det nyligen hade gått förbi en häst, men en bild blev det i alla fall.


Sovmorgon....

Idag fick jag en härlig sovmorgon, ända till 10:30, härligt! Man blir visst trött av att jobba.......

Igår va vi hos Fia och Robert och åt taco, såååå gott, det tyckte även Malte. Tyvärr blev han rätt grinig när han skulle somna, men annars va det jätte trevligt. Vi tittade på Idol och sen spelade grabbarna lite Guitar Hero som jag misstänkte och Fia och jag satt och snackade skit.

Micke va lite lekfarbror till deras yngsta barn Dante och Malte.....



Nu sitter jag bara och väntar på att Malte ska vakna sen ska jag ut och fixa till lite i trädgården, där ligger MYYYYCKET löv som ska bort.

Helg igen.

Jaha, då har denna arbetsveckan också bara susat förbi. Idag va jag ledig för det va så lite på jobb att göra och det va bra för Micke skulle till tandläkaren så slapp mamma komma hit och passa Malte för den lilla stunden.

Har äntligen fått tummarna ur rumpan och varit och gjort ett cellprov idag, det skulle jag gjort strax efter Malte föddes, men har inte kommit till skott förrän idag, håller tummarna för att det ser normalt ut.

Ikväll har vi bjudit hem oss till Fia och Robert och ska käka taco, mums. Och antar (hoppas) att vi ska titta på Idol också, och grabbarna kommer väl lira lite guitar hero misstänker jag.......


Det blev minus!

Ja, nu har det gått en vecka sen jag skrev att jag skulle ta tag i min vikt igen och i morse visade vågen -1,2 kg, så nu är jag igång.



Annars hinner vi inte med så mycket annat just nu när jag har börjat jobba, fattar inte hur man ska hinna med allt sen när Micke börjar jobba igen, men det problemet får vi ta då.

Äntligen fredag!

Äntligen fredag, sååå skönt, för min arma kropp gör ONT!!! Hoppas bara att det är som jag är "ovan" vid att stå och gå så mycket och att det känns bättre nästa vecka för nu börjar jag komma in i jobbet igen.

Det absolut bästa på hela dagen va när jag kom hem och mötes av en på egen hand gående Malte! Han är så söt.....

Ikväll blir det hemagjord pizza (Ja Linda, du läste rätt, jag har gjort den HELT själv) och Idol och mys i soffan om vi får plats bland hundarna!

Första snön!

Imorse när vi gick upp va det vitt ute och Sally som aldrig sett snö innan tyckte verligen att det va JÄTTE äckligt innan hon kom på att snö faktiskt inte är farligt! Dock får det inte ligga kvar då det småregnar, men vi hoppas på en vit vinter, det hade varit sååååå mysigt.


Uppdatering

Jaha, då har man jobbat i 2 dagar och shit va dagarna går fort. Känner mig lite som en nybörjare ibland, då vi bla har en ny röntgen, en modern digital sak, och oj vilken skillnad det blir på bilderna!

Mitt stora problem just nu är att jag i söndags när höll på att packa upp matvaror lyckades klämma mig mellan en fryst kyckling och ett köksskåp, ja fråga mig inte hur jag lyckades, men ont gjorde det och gör fortfarande. Nästan halva nageln har blivit blå och fingret är svullet, och självklart slår jag emot fingret mot allt på jobb och det gör ONT!!



Här hemma har Micke fullt upp med att jaga en galen Malte ÖVERALLT, och dessutom har nog Malte kommit in i en liten trots period så inget passar just nu! Idag åkte dom en vända till Trelleborg och köpte lite delar till morfars bil som Micke ska fixa till innan dom kommer hem från Thailand på söndag. Dom körde även in en vända till Mickes föräldrar och Malte fick jätte fina kläder av Alexandra, tack!

Allt blir inte riktigt som det ska nu när Micke är hemma, idag gav han Malte en halv burk katrinplommonpure för att han tyckte att han va lite hård i magen och japp den gjorde susen för magen.......när jag badade honom i badkaret ikväll!!!! INTE kul........och Micke hade självklart rymt ut i garaget precis då! Men han kom in en snabbis för att inspektera om det va en flytare eller en torped....sen stack han snabbt igen och lät mig bokstavligen ta hand om skiten.

RSS 2.0