App..

Nu har det även kommit en blogg App som jag laddat ner så måste ju bara kolla om det nu även fungerar bra att blogga via min super älskade ajfån.

Såg i luren att jag hade någon bild från förra veckans promenad, där Micke provade bärstolen vi lånat av Martin och Jessika och Signe trivdes jätte bra i den och hade koll på allt...


Onsdag

Idag har jag inte mått som en prinsessa.....trots feber och sjukt ont i halsen skutta man iväg till jobb, som tur va va det en rätt kort dag, men oj va mycket det va att göra på jobb, så nu känner jag för att bara kasta mig i soffan och inte stiga upp förrän i morgon då jag ska jobba 08:30-20:00!

Dessto roligare va det när jag ställde mig på vågen i morse och den visade nu på att jag gått ner 5,2 kg, så det kändes bra!

I´m back.....

Tänkte att det kanske va dags att uppdatera bloggen lite, va ju ett tag sedan, men har faktiskt inte haft så mycket att skriva om. Det har jag förvisso inte idag iheller, men tog lite nya bilder i helgen.
Vi har äntligen fått stenen till uppfarten och vem är då lyckligaste av alla?? Jo Micke!! Han kan äntligen få ut sin bil utan problem och har varit ute och kört en liten runda, men den blev kort......bromsarna låg an så det började ryka en massa så fick vända och köra hem direkt, men Malte som fick följa med va hur nöjd som helst...
Uppfarten blev riktigt bra med den nya stenen, nu blir det inte samma skit där så fort det regnat eller man tvättat bilen....
Medans pappa och Malte va ute på sin mini runda planterade jag och Signe lite höst i våra planterings lådor, och Signe va på bus humör och bara satt och visade sina 4 tänder med den enorma gluggen där uppe.
Och Svea satt i stolen och höll koll på läget.
Nä, nu kallar sängen, jag har ju lyckats få halsfluss så nu käkas det anitbiotika för fullt, och det är fullt upp på jobb så ligga hemma och vara sjuk är inget jag har tid med just nu.....men tar det lite lugnt...blev bara 3 timmar övertid idag :)

Söndag

Ja, då va det söndag igen. Veckorna bara susar förbi!
Denna veckan började med att Micke åkte till Grekland med jobb för lite utbildning i 4 dagar, men tyckte mest det verkade som att dom åt hela tiden där nere, men hur eller hur va Micke nöjd när han kom hem igen, dom hade haft det jätte trevligt. Jag va också på utbildning med jobb 2 dagar denna veckan, men jag fick nöja med med Hilton i Malmö, men det va trevligt och även vi fick en massa att äta, så det va lite svårt med dieten då allt va i sås, men jag är nöjd när vågen efter dessa dagar stod på +-0! Och hittills har jag gått ner 3,2 kg och imorhon är det 2 veckor sedan jag började och jag är fortfarande jätte nöjd.
I dag har vi stått på loppis igen, men trots att det va en större loppis än den vi stod på sist sålde vi för mindre, men lyckades ändå bli av med lite skit till. Nu har vi ytterligare en loppis inbokad, dock en barnloppis i hopp om att bli av med lite mer av barnkläderna.
Förra helgen åkte vi till en barnloppis i Slimminge, vilket halva skåne också verkade göra, shit va folk där va! Men jag lyckades göra lite fynd till Signe, hittade ett par jätte fina Kavat vinterkängor och en fodrad regnjacka och en liten leksak och hittade även lite bilar till Malte och allt blev strax över hundralappen, sånt gillas.
Har även fyndat lite vinterkläder  till båda barnen på Tradera. Dom har fått varsin Polarn&Pyret vinterjacka med tillhörande fleecejacka, Signe en röd och Malte en brun rutig, båda i perfekt skick och  båda till en bra bit under halva ny priset....
Nu i veckan har min underbara mamma bott här och hjälpt mig med barnen när Micke va i Grekland, jag va ju tvungen att jobba, så mamma ställde upp och passade Signe på dagarna och hjälpte mig hålla redo på gangstrarna på kvällen, tack mamma!
Hade en trött kille härom dagen....

Dag 6 med attackfasen.

Idag är det dag 6 i attackfasen och det känns super bra! Jag har hittills gått ner 2,4 kg!! Och slut vägningen är på tisdag morgon. Allt känns super bra och jag är mätt och nöjd när jag ätit och blir knappt hungrig emellan. Igår åt Malte på Mc Donald´s och jag smakade inte en ett enda pommes, stolt!! Och idag har jag gjort cupcakes till Mickes kalas idag och jag känner inget behov av att äta dom ens, så nöjd med detta! Hela dieten är okomplicerad, jag slipper väga och mäta allt, det tar liksom inte halva dagen för att ha koll på vad jag får äta och det är guld värt, tom Micke vet redan vad jag får äta och inte får äta, bus enkelt och det gillas!

RSS 2.0