Pappaledigheten är slut!

Nu är Mickes guld dagar slut! På måndag börjar han jobba igen och det blir min tur att lämna barnen på dagis och ska bli skoj och se hur Signe reagerar när jag lämnar henne, hon har blivit lite små ledsen när han gått men det har gått över fort. Men det kommer kännas i mamma hjärtat om hon blir ledsen! Men det återstår och se, för övrigt går det bra dock vill hon inte äta i än, men det va visst inte så ovanligt så det kommer väl snartKalas

Idag blev det en sväng ner till Trelleborg för att fira Alexandra som fyllde år i tisdags och där blev det god smörgåstårta. Tog nån bild på Signe när hon gick själv till bilen och hon blir duktigare och duktigare för varje dag som går. Malte provade Alexandras nya vintermössa och hjälpte henne måla lite på kläderna hon skulle ha på maskeraden ikväll.


Stor dag!

Idag tog Signe sin första steg helt på egen hand och hon bara tycker att det är skit skoj och skrattar hela tiden, underbara unge!

Idag va dag 2 på dagis och det går bra, förutom att hon inte vill äta, men allt är så nytt så det kommer nig snart, hon är ju lite av ett matvrak i vanliga fall.

Svea fick prova sina nya tikskydd men va inte helt nöjd, fick bara bild på det första, när hon hade det andra på sig satte hon sig bara och och stirrade på mig!


Inskolning pågår!

Idag började Signes inskolning på samma dagis som Malte går på och hon tog sig igenom dagen med bravur, allt hade gått bra, men hon hade inte velat äta nåt, men det kommer väl! Denna veckan ska hon och Micke vara där tis, ons och torsdag och nästa vecka ska hon vara där själv tis-fredag, men tror inte det ska vara några problem hon är ju så lätt att ha att göra med.


Clementin...

Signe testar clementin för första gången och misstänker att hon inte tyckte det va en hit! Hon är nog ingen fruktoman som Malte, hon verkade tycka mycket bättre om kakorna och tårtan igår.


Kalas

Idag blev det kalas för Malte. Vi hade samlat ihop allihopa i familjen och köpt en brandbilsäng till Malte och han blev väldigt glad när han gick in i sitt rum som varit "avstängt" idag....
Han fick en massa andra saker också, kläder, klocka, elektrisk tandborste mm.
Nåt som också blev uppskattat va glasögonen han fick av Laila, enl Malte blev man en uggla när man hade dom på sig.
'
Sen va det ju några andra i familjen som gärna också provade dom.......
Tack så jätte mycket Laila för alla fina presenter Malte fick, jätte tack!
Och självklart blev det lite himma bakat...
och lite tårta som tyvärr blev lite rosa, det skulle blivit mer rött, men färgen ville inte som jag ville, men Malte verkade inte bry sig.
Nu sover båda barnen, båda somnade på 2 röda sekunder, och Svea däckade i en hörna i soffan, så det blir en lugn kväll!

Födelsedag!

Idag fyller världens bästa Malte 3 år och som pricken över i:et fick jag dessutom ledigt från jobb. När vi vaknade i morse fick Malte lite paket i sängen och blev sååååå nöjd.
Och missa inte (som om man kan det!) Mickes underbara bonna bränna!
Sen stack vi in en vända till Malmö och gick på det Tekniska museumet vilket också va väldigt uppskattat av Malte (och Micke).
Malte tog även en tur i ambulansen....
Även Signe fick hänga på...
...vilket gillades :)
Vi avslutade i deras lekrum...
Och nu sitter 3-åringen och tittar på Rio som vi hyrt till honom och äter lite chips och godis nappar. Grattis vår älskade Malte!
Och Svea som inte längre behöver vara i buren när vi inte är hemma har hittat sin favorit plats där hon har koll på hela huset, uppe på dynorna i soffan.....

Helgen.

Ja, då va snart denna veckan också slut! Efter en tuff vecka va det väldigt skönt att sluta 12 i fredags, så man hade lite tid att ladda inför lördagens Ullared besök! Och shit säger jag bara, så jäkla mycket folk där va!! Helt sjukt mycket! Men jag fick ändå fyndat en himla massa saker, då mest till barnen, lite presenter och någon julklapp och en massa kläder till dagis. Och hör och häpna men jag lyckades tom hitta en vinterjacka till mig och till det otroliga priset 400 kr!! Men det blev en lång dag och kan säga att det kändes i kroppen sen inte minst i mina fötter......men det va det värt :) Som tur va fick vi alla (jag, Mickes mamma & Mickes ena syrra) plats i bilen hem också!
Idag blev det lite lugnare. Det blev en skogspromend i det underbara höstvädret.
Och när vi kom hem blev det grovrengöring på Svea....det klipptes klor, badades och gjorde vid öron, och sen dess har honsovit i soffan, förutom en stund när hon inte kunde motstå lite mys med Malte.
Imorgon är det äntligen dags att sätta igån med gymmet igen, har bokat tid så jag kan få ett nytt träningsprogram för har rätt ont nu och klarar inte det gamla, men vill gärna komma igång igen ändå! Så i morgon är det dags!

RSS 2.0