Semestern.

ja, som vanligt är det ju ett tag sedan jag skrev, men denna gången har jag lite att skriva om då Micke har haft 3 veckors semester och började jobba igen i måndags, får se hur länge till han behöver jobba på han ska vara ledig igen i 4 veckor i samband med att liten tittar ut.
Vad har hänt under semestern då? Vi har målat hela huset och garaget igen, eller ja Micke har och jag har tittat på. Som tur är har han fått jätte mycket hjälp av sina föräldrar och systrar och det tackar vi enormt mycket för för annars hade Micke kunnat måla ihjäl sig här hemma under semestern, så TACK fam Carlsson.
Vi åkte upp till Göteborg i 4 dagar och hälsade på Mattias, Linda och Melton och det va himla skönt att komma hemmifrån lite och bara vara. Vädret va helt underbart hela tiden vi va där, dock kanske lite för varmt för mig emellanåt men som tur är kunde vi svalka oss i deras pool om det behövdes och det va så himla skönt. Dessutom blev det premiär bad för Malte och fastän det va lite kallt i vattnet så ääääääälskade han det och vägrade gå upp fastän han skakade i kroppen till slut och bara satt och gäspade hela tiden för att han va så trött, gulligt!
Malte trivdes verkligen hos Mattias och Linda, där va ju pool, nästan ett mini zoo då dom har 2 st getter, över 40 kycklingar och katter, och Malte fick mata getterna vilket han tyckte va så skoj, hans mamma tycker däremot att getterna är lite äckliga då deras ögon är konstiga och går ej att läsa av, men det va snälla getter dom hade.
Vi gjorde lite dagsutflyker och hade jätte mysigt under våra 4 dagar och självklart blev det en kväll med färska kräftor och räkor, såååååå mums.
Väl hemma i skåneland igen va det äntligen dags för det efterlängtade ultraljudet på liten. Allt såg bra ut, mem liten va verkligen liten, vägde bara 2,4 kg i v.37, så vi ska tillbaka på tillväxtultraljud igen om 1 vecka från idag om h*n är kvar där inne, vilket jag inte tror (läs hoppas). Lyckades få en bild på ansiktet i profil.
För övrigt har vi hunnit ha kalas för mig som fyllde 23 år förra söndagen, blev lite tårta och kaka för familjen, mysigt
Vi har även hunnit med både sjöbo och kiviks marknad, vi har varit på stranden för första gången på mååååånga år och vi har varit och badat i Torna Hällestad på kvällarna efter att det har målats hela dagarna i värmen, och Malte har även hunnit med nåt plask här hemma också.
Micke hann även göra om Maltes väggmålning innan han började jobba och nu blev det självklart med bilar och Malte tycker jätte mycket om den och den blev riktigt bra.
Så nu går vi nästan bara och väntar på att det ska bli dags för lite att komma ut, och det hoppas vi blir snart.....

Semester...

Idag börjar Mickes semester, ska bli skönt för honom, men han har ju trots allt hela huset att måla, hoppas vi kan få lite hjälp med det för det är MYCKET att måla.
Igår va vi hemma hos Dennis och Elle och firade Dennis som fyller år idag och vi åt gott och hade trevligt, tom Malte va på bra humör, extra glad blev han när han fick sitta hos Dennis och titta på lastbilar på datan.
För övrigt har vi inte planerat så jätte mycket under semestern, vi åker upp en sväng till Mattias och Linda i Göteborg till helgen och sen ska vi försöka ta oss till Zoo i Danmark med Fam Lloyd en dag. Annars blir det mest lungt, åka på nån marknad ska man väl också hinna med.
Hundarna tillbringar större del av dagarna i trädgården just nu, men tyvärr har Sixten lite svårt att förstå att man inte kan ligga i solen HELA tiden, så man får tvinga in honom i skuggan flera gånger per dag, men mysigt tycker dom att det är.
Just nu härmar Malte mycket man både gör och säger, så ska Sixten sitta på sängkanten ska faktiskt Malte också göra det....
Nä, nu blir det nog en sväng in till stan, ska hämta den nya syskonvagnen och lite annat smått och gott.

RSS 2.0