Och så va det fredag igen.

Denna veckan blev en kort vecka på jobb, jobbade bara i måndags för i tisdags opererade jag min vänstra hand för karpaltunnelsyndrom. Va jätte nervös inför detta, men det gick super bra, fick ju enbart lokalbedövning och den gjorde förvisso rätt ont, men sen tog själva operationen ca 20 min och gick jätte bra. Läkaren trodde att det skulle hjälpa mycket för det va jätte trångt i "tunneln", så hoppas att han har rätt! Det jag inte var beredd på var att jag ska operera andra handen om 5-6 veckor!! Men det är väl lika bra att få det gjort innan bebisen kommer. Men nu är jag verkligen HANDikappad, hihi. Men snälla gulliga mamma har varit här enda från i tisdags till i eftermiddags och hjälp mig och det har verkligen varit guld värt. Dessutom ringde dom från dagis i tisdags, nästan precis när vi kommit hem och Malte hade då 40 graders feber, så han har också varit hemma hela veckan, men idag har febern börjat gå ner så på måndag blir det väl dagis igen om han inte hinner dra på sig nåt nytt innan dess. Men han har varit jätte duktig fastän han har haft så hög feber, vår lilla gullunge.

Sixtens födelsedag.

Tänka att det är 4 år sen jag såg korven Sixten för första gången, han liknade bara en råtta men ack så söt......
Idag har han fått fira sin födelsedag på Revinge fältet, med ett märgben efteråt och en rätt stor bit pizza av Micke till middag, så nu är inte hans fisar att leka med......
Inskolningen för Malte går super bra och han verkar älska att vara där, han får tom komma imorgon också fastän det bara skulle vara tisdag, onsdag och torsdag denna veckan.

Va tiden springer iväg.....

Oj va tiden springer iväg nu. Malte har redan hunnit va sin första inskolningsvecka på dagis och det har gått jätte bra, Micke har varit med honom hela tiden denna veckan och dom har gjort en massa nya roliga saker som tex sjunga, rythmik, målat, varit ute och gungat och en massa andra roliga saker och han verkar tycka det är jätte roligt. Nästa vecka är det min tur att ha inskolningen med honom, men tanken är då att jag bara ska lämna honom och hämta honom några timmar senare om allt går bra, ska bli spännande och se hur det går, men tror att det kommer att gå jätte bra. Lite bilder från hans första vecka.
Igår va vi alla 3 och klippte oss hos Anna och när Micke och Malte var klara åkte dom hem till Anders och Melker och lekte lite och när Anna va klar med mig så körde vi och hämtade mat på Svea och åkte till Fjärdingslöv och åt, dock hade Malte 30 min innan vi kom blivit akut förkyld och rosslade mer än en som rökt konstant i 80 år, blev lite nervös ett tag, men han va på gott humör och hade ingen feber och i morse lät han bättre, dock hade han fått lite feber och näsa rinner som en öppen kran, men han är på rätt gott humör.
På måndag börjar Micke jobba igen efter sin pappaledighet, känns lite tråkigt att inte få komma hem till städat hus och maten på bordet längre.

Uppdatering

Får väl börja att skriva att vi lever allihopa, men det har varit mycket på sistone, men nu ska jag förska vara lite mer aktiv här.
Den allra största anledningen till att här inte skrivits så mycket är att Malte ska bli storebror i augusti om allt går som det ska, vilket vi verkligen hoppas. Vi väntar nog en liten parasit för den tar all och då menar jag ALL ork och lust ur mig, mår riktigt dåligt och spyr nästan dagligen, men det är bara att bita ihop, förr eller senare försvinner det.
Jag jobbar på och Micke är pappaledig 1 vecka till sen ska han tillbaka till jobb han också, och detta innebär att Malte ska börja sin inskolning på dagis på tisdag, känns JÄTTE stort och jobbigt samtidigt, hoppas att han kommer att trivas där. Micke tar första inskolningsveckan och jag andra, ska bli spännande.
Julen va jätte trevlig, vi va här hemma med Mickes familj och min familj och inte helt oväntat fick Malte flest julklappar.........., bla fick han en jätte fin spark i trä, tanken är att vi ska göra så att ev hundarna ska kunna dra honom, men just nu har vi inte haft tillräckligt med snö, tyvärr.
Och julklappsutdelare va Maltes morfar och visst va han fin.......
Nyår blev också här med lite kompisar, Micke stod nästan för all mat, jag gjorde enbart desserten, och allt blev supergott. Kvällen flöt på bra och när klockan blev 12 så var det några som skulle smälla iväg lite raketer och då höll nästan grannens hus på att brinna upp då en av våra raketer kom helt på vilovägar och exploderade i deras husgavel, men allt gick bra ändå. Klockan 3 gav jag upp, men kan inte påstå att det va speciellt rogivande att försöka somna till Rammstein som  grabbarna spelade här ute.......
Nu börjar även närma sig slutet med garaget, finns lite saker kvar men inte så jätte mycket nu, skönt.
För övrigt är det bra här hemma, Sally växer och frodas lägger snart in en ny bild på henne. Och Sixten ja, han håller sin gamla vanliga stil i soffan.....
Och är det nån som vet hur man får mellanrum mellan textstyckena mottages detta tipset för jag fixar inte detta sen vi köpte Mac, visa saker va faktiskt bättre med PCn......

RSS 2.0