2 veckor...

Tänk va fort det går, det är redan 2 veckor sedan idag som jag nös ut Signe i sängen på BB!! Det går verkligen jätte bra med henne, hon är så snäll, sover dock mest hela tiden, är nästan bara vaken när hon äter och när hon får ny blöja. Malte är verkligen fortfarande en väldigt stolt storebror, men har fått ett jäkla humör mot mamma och pappa, vill ju ha ALL uppmärksamhet själv, så det är jätte skönt att Micke är hemma ett tag till.
Annars är det lugnt här hemma, förutom att bil fan gick i sönder i fredags, har tagit reda på vad som är fel och självklart kan inte Micke göra det själv för det kräver uppdateringar mm och Billia vill ha 8500 kr för att göra det, jäkla svin!! Ska se om vi hittar det billigare hos nån annan. Som tur är kan vi låna pappas bil just nu för dom är ju på semester 1 vecka.
Lägger in lite nya bilder på Signe och stolta storebror Malte.

Signe.

Nu är hon äntligen här! I lördagsnatt kl 00:34 blev vi föräldrar till världens finaste flicka, hon vägde 2920 g och va 49 cm lång, såååå fin. Och bråttom ut hade hon, efter ca 2,5 timmes värkarbete och 3 krystvärkar for hon ut i sängen, barnmorskan hann inte ens få på sig handskar så snabbt gick det och det va så skönt efteråt och Signe mådde jätte bra. Vi tillbringade 1 natt på patienthotellet och vilade upp oss och lärde känna vår nya familjemedlem vilket va himla mysigt. Malte fattar nog inte riktigt att han blivit storebror men han vill gärna titta och känna på henne, hon får även en puss då och då, dock är det lite svårt att dela med sig av mamma och pappa, men han vänjer sig nog snart vid det också. Natten hemma har gått jätte bra och hon har bara vaknat 1 gång och åt då lite, men annars har hon sovit hela natten, duktig tös.

Äntligen grind!

Nu har Micke varit jätte duktig igen, han har snickrat ihop en jätte fin grind som vi kan ha mellan vardagsrummet och köket, så nu kan äntligen hundarna få lite lugn och ro från Malte utan att bli instängda i sovrummet, och visst blev den fin?

Ester....

Satt och rensade upp lite bland våra foto idag och hittade massa bilder på älskade saknade Ester, min träningskompis! Det är ju nästan sjukt hur mycket man kan sakna en hund......
Och allra sista bilden på världens finaste Ester...

Redan söndag.

Jaha, då har hela helgen redan gått, och fortfarande ingen bebis....för övrigt har det varit en riktigt lugn helg, har verkligen inte hänt någonting förutom att Mickes föräldrar och jenny kom hit en stund idag, annars har vi bara städat och pysslat med lite småsaker. Idag gjorde Micke klart litens vägg i bebisrummet och det blev jätte gulligt, så nu ska där bara in en ny taklampa och gardin till fönstret.

Torsdag.

Igår va vi på ultraljud igen och liten har växt jätte mycket så nu kan h*n komma ut precis när h*n vill, helst NU!! Va även på förhoppningsvis mitt sista besök hos BM idag och även idag såg allt bra ut, skönt. Så nu sitter jag här och dricker mitt hallonbladste som jag blivit tipsad om ev kan sätta igång en förlossning, men verkar inte hända så mycket, den kommer ju när den behagar komma.
Micke va ute i trädgården och pillade lite häromkvällen och då såg Malte det som ett perfekt tillfälle att utnyttja situationen lite, pappa låg ju på alla fyra, då måste man ju hoppa upp på ryggen.....
men Malte va även snäll och hjälpte till...
....skulle även hjälpa pappa att klippa gräset igår..
Släppte ut hundarna i trädgården för en stund sedan och Sixten brukar rätt snabbt komma in till en igen, men icke nu, så gick ut och hittade först inte honom, men hittade honom sen liggande uppe på dynboxen, det varmaste stället i hela Hemmestorps Eke och inte f*n ville hunden in fastän han va hur varm som helst, fick locka in honom med godis och nu ligger han här och flåsar, han är en galen hund som ÄLSKAR värme.

Trött, trött och åter trött.....

Nu är det bara 11 dagar kvar till bebisen är beräknad, och jag skulle inte bli ett dugg ledsen om h*n tittade ut nu, för det börjar bli riktigt tungt och jag har väldigt ont nu. Malte kom ju 6 dagar innan BF så hoppas att denna också tittar ut lite tidigare. Så just nu ligger jag bara som en strandad val på soffan och orkar inte göra någonting, stackars Micke!! Och som tur e får Malte vara heltid på dagis.
Förra veckan kom Mickes föräldrar  och Alexandra hit och Alexandra hade köpt lite saker till Malte och bebis, Malte fick några bilar (för han har ju knappt några) och såpabubblor och det tyckte han va kul, i alla fall att jag och ha sönder dom, men tror faktiskt att Micke hade lika skoj som Malte.....
Och så här glad blev Malte när bubblorna tog slut...
Imorgon ska vi och göra ett nytt ultraljud på liten pga h*n va lite liten sist, så dom vill väl bara kolla så h*n växer som man ska, ska  bli skoj att se h*n igen.

RSS 2.0