Helgen.

Helgen har varit rätt så lugn. Malte har ju varit sjuk tills idag och då tog Signe snällt över istället, så Signe får nog snällt stanna hemma från dagis imorgon om hon fortfarande har feber. Malte har inte haft feber på hela dagen och hans mage är mycket bättre och han verkar inte ha ont längre.  Så himla typiskt att han blev dålig för igår skulle han haft sin första övernattning hos en kompis och sist det va inplanerat blev kompisen Melker sjuk! Men vi ska nog hitta ett nytt FRISKT datum :)
Idag körde vi och köpte en tv bänk vi hittat på Blocket till en billig peng, är ju sjukt svårt att hitta en media/tv bänk som är tillräckligt djup så att Mickes förstärkare får plats, men nu har vi hittat en och den är fiiiin, men vi fick ett nytt problem........nu matchar ju inte högtalarna, så det lär ju bli nya sådana ockå och så MÅSTE vi bli av med den där stora svarta fula lådan (baslådan) i hörnan.......dock lär det väl inte bli så billigt om jag känner Micke rätt!!!

Kommentarer
Postat av: jenny

det är en smaksak att de inte skulle matcha...men om ni inte gillar dem så finns det ju dem som jag fick av er i present (passar skitbra till) eller så kan ni slå på stort o köpa såna som hänger från taket o ser ut som fotbollar... btw tråkigt med sjuka barn men nästa gång de börjar bli dåliga så släpp ut dem i skogen... där finns naturmedicin!

2011-11-07 @ 19:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0