Måndag

Suck, då va man återigen gräsänka, såååååå tråkigt, men hoppas han kommer hem på onsdag kväll.
Idag har Malte och jag julpysslat lite, eller rättare sagt Malte gjorde det i typ 5 minuter sen va det inte kul längre och jag fick fortsätta själv...resultatet blev 3 st snögubbar.
Sen kom mamma och Laila hit för Laila hade köpt lite julklappar till barnen och barnen hade en till henne. Malte blev superglad för han fick både ficklampor och en radiostyrd traktor, han fick även kläder, men det blev nog mamma mer glad för! Blev lite fika och mys innan dom åkte igen och då hade Maltes middags sömn blivit lite försenad så när han satt på soffan och skulle kolla ut när mormor och Laila åkte somnade han på armstödet, såååå trött!
Igår flyttade min fina volvo, kändes lite ledsamt för har varit så nöjd med den bilen, men nu har vi ju en helt nybil och det är himla skoj och det är en trevlig liten sak....Malte kallar den mammas rallybil!! Det säger väl allt!
Tänk att det är julafton på fredag, helt otroligt!! Men det ser vi fram emot.

Kommentarer
Postat av: Alex

Vad fick Signe då?

2010-12-20 @ 15:26:11
Postat av: Theres

Ojjjjjj, jag glömde skriva att Signe fick jätte fina kläder och sin allra första docka av Laila, en fin liten tyg docka som heter Julia.

2010-12-20 @ 18:19:38
Postat av: Pjanko

Haha, mammas rallybil...vad gulligt!!! Milo säger att Tomas bil är -pappas skitbil audi :) så gulligt, men man ska nog börja tänka lite extra på vad man säger!!!

2010-12-21 @ 09:55:25
Postat av: Bubba

En slagen hjälte.

2010-12-22 @ 19:18:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0