Fredag

Har kommit av mig lite med bloggandet igen, men svårt att hinna med allting just nu, för dom har börjat med sommartider på Maltes dagis så istället för att lämna tis-tors 9-14 så ska man nu lämna mån-fre 8-11, knappt lönt och man hinner inte med så mycket förutom Signe och lite hushålls sysslor under tiden. Men ska försöka uppdatera lite sen sist.
Jag börjar med det tråkiga. I söndags va vi i Trelleborg och köpte en gunga till Malte som vi hittat på Blocket och  när vi är där ringer Mickes föräldrar och säger att Mickes syster Jenny blivit påkörd strax utanför Trelleborg, så vi stack dit direkt. Och hon har verkligen haft änglavakt!! En ung tjej som lånat pappas BMW körde rakt ut från värjningsplikt utan att se Jenny och krockade mitt på Jennys bil så den snurrade ett helt varv innan den stannade i motsatt körriktning, som tur va kom det ingen bil och varken Jenny eller den andra tjejen blev skadade, men Jennys bil åkte direkt till skrot! Men huvudsaken är att dom klarade sig.....men tjejen som körde på hade körkortet på prov så det lär hon inte få behålla!
Förutom krocken har det varit lugnt, som tur är! Micke har hållt på en hel del här hemma med barnens nya lekplats och det tar lite tid för det behövs göra ett stort trädäck där för marken är inte direkt jämn där, men det kommer lite mer bilder på det sen, har varit dålig på att ta bilder där.
Malte gärna till när pappa snickrar men man blir himla trött av det så då kan man lätt somna i sitt cars tält....
Svea har nu hittat sin favorit plats och det är uppe i en stol!
Med tanke på att det va rätt varmt i helgen så passade vi på att åka iväg en stund och bada lite. Malte plaskade på som bara den, men Svea va lite tveksam, men tog till slut en en egen runda när hon såg ankfamiljen, men simmade inte så långt innan hon vände...
Och efter badet blev man rätt trött....
Och häromdagen följde vi med Marie, gamle Birk och Yoe ut och badade, men Svea va inte helt impad av dessa blötta rottisarna, varav den ena försökte dra ut henne i vattnet, men hon lär ju få träffa grabbarna igen så det är bara att vänja sig!
Yoe så också ankfamiljen som träffade på sist och han ville gärna hälsa på dom..
Men sånt brydde inte gamle fina 11-åriga Birk om, han va bara helt insnöad på sin älskade dummies...som några minuter senare dog...
Och i onsdags blev Signe tösen 10 månader och det va exakt 2 månader kvar tills jag börjar jobba igen, suck va tiden gå fort!
Annars har det inte hänt nåt speciellt här! Malte har fått en traktor med släp som han gärna kör plankor till pappa i
Igår hade barnen lite mys innan det bar av till dagis, och båda råkade bli gula....

Kommentarer
Postat av: Aleeex

Det var faktiskt jag som ringde micael :P

Och det är inte säkert henens körkort blir indraget, är inte polisen som avgör det tyvärr.

2011-06-17 @ 10:23:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0