Ajjjjjj igen!

Är hemma och har blivit sjukskriven i 14 dagar för jag har ooooont!! Men läkaren va helt vettig idag när jag pratade med honom och han tyckte ku självklart inte att jag skulle gå med denna värken så han satte in kortison igen, inget kul men skönt för kroppen! Finns annan medicin men det kan han inte sätta in förrens jag varit på en annan "hemlig" (ni får veta så småningom) läkarträff i december. Men är faktiskt rätt skönt att vara sjukskriven och kunna gå och lägga mig när det behövs och det är guld värt!

Här hemma fortsätter Micke med sin renovering och nu ser man slutet på det hela. Nu är dom flesta lister satta och garderobs dörrarna är uppe, så nu väntar vi bara på att Martin ska få tappen och sen komma hit och sätta upp den, sen är det nästan klart att flytta in vårt sovrum där :)


Månag

Idag har jag inte så mycket annat än AJJJJJJJJJJJ att säga! Nu får det vara nock med detta, nu måste jag kontakta läkaren...igen!

AJJJJJJ!!!!

Idag hade jag bara velat krypa ner under täcket igen och sova bort en dag eller två! Idag har jag jävligt ont i kroppen, kunde ju knappt ta mig ut ur bilen efter att kört hem från jobb, och det enda jag får ta är Treo och det hjälper minimalt lite när jag har så här ont. Men ibland är det bara att bita ihop och köra på!Sovrums renovering

Denna helgen har Micke jobbat mycket med vårt nya sovrum så nu har han både satt in ett nytt fönster, tagit bort ytterligare ett fönster och satt in en glasdörr så nu är det värsta snart klart och sen är det bara resten kvar :) men han är duktig min påg :)


En bullmastiffs sovstilar

Ingen av våra hundar har haft normala sovstilar och nu har vi lyckats få en goding till med massa sovstilar. Låter bilderna säga resten :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reumatologen

Idag va jag på reumatologen för ny kontroll och det visade sig att mitt njurvärde va för högt och även sänkande, så nu får jag sluta med mina sprutor. Så under 3 månader ska jag inte äta nån annan medicin än Treo, det kan ju bli spännande! Smärtan kan jag ju hantera rätt bra, men den otroligt jobbiga tröttheten är jag inte lika bra på att hantera, så den biten kan bli lite jobbig, men det är bara att kämpa på.


RSS 2.0