Tredje attackdagen...

Nu är jag inne på min tredje dag i attackfasen och det känns jätte bra, har dock lite mer huvudvärk än vanligt, men annars känns det jätte bra och det är inte en massa krångel med maten utan tvärtom det är väldigt enkelt så än känns det kanon, och dessutom stod vågen på -1,2 kg i morse, på enbart 2 dagar!!

I´m back

Hinner ju inte skriva så mycket just nu. Det är fullt upp med jobb, och en massa annat. Men det är faktiskt rätt skönt att vara tillbaka på jobb.
I helgen har det varit fullt upp. I lördags åkte vi till Palmfestivalen i Trelleborg och gick där med Anna, Anders & Melker. Träffade även Mickes mamma och syster Alexandra där. Efteråt åkte vi hem till Anna och Anders och åt kräftor och räkor, det va mums.
I morgon är den första dagen på mitt nya sundare liv! Jag ska börja med en ny väldigt långsiktig diet som jag hoppas mycket på Den heter Dukan dieten, och den är i 4 faser, och imorgon börjar jag med attackfasen och den är 7 dagar och jag får då endast äta visa proteiner...återkommer mer om den, men om man vill kan man läsa om den här http://www.dukan.nu/om-dukan-dieten/
Skriver under veckan hur det går.

Vi lever

Ville bara skriva att vi lever, har bara inte hunnit skriva här på ett tag nu, men har ju börjat jobba och sen vill man ju gärna mysa lite med barnen också, men ska skriva igen snart, jag lovar!

1 år!

Idag fyller världens bästa Signe hela 1 år. Puss på dig hjärtat

1-års kalas.

Idag har vi haft 1-års kalas för Signe som fyller år i morgon, tänk att det redan gått ett helt år sen jag sköt ut henne i sängen på BB!
Kalaset blev lyckat. Micke hade gjort en jätte god chili con carne. Sen blev det lite kakor och tårta som jag hade bakat, allt va himmalagat :)
Signe fick måååånga presenter och blev lika glad för alla och hon va på ett strålande humör hela dagen. Även Malte fick nån present så han va också jätte glad och han inspekterade även Signes väldigt väl :) Så tack alla för allt fint hon fick.
Och ett jätte tack till Laila som inte va här, men hade skickat med mamma presenter både till Signe och Malte, det va verkligen super fina saker (Signes mamma älskar ju Barbapapa) och Malte blev så fin i mössa och glad blev han, så jätte tack!
Även lilla jag fick en present idag, fick en försenad födelsedags present av Dennis och Elle. Jag fick en 50 min lång privat makeup lektion På Make up Store, något jag önska mig läääänge så blev super glad.
Bara jag inte ser ut så här när jag går därifrån....
Och idag är min sista mammalediga dag, i morgon är det åter till verkligheten! Är lite blandade känslor inför det, men ska blir rätt skönt, men kommer sakna kottarna :)

Måndag

Asså, nu tycker jag att veckorna går allt för fort, jag hinner inte riktigt med! Om exakt 1 vecka börjar jag jobba igen efter min mamma ledighet och Signe fyller samma dag 1 år, min stora tjej. Det är lite blandade känslor att börja jobba igen, ska bli skönt att få lite vuxen kontakt igen, men samtidigt känns det jätte tråkigt för nu börjar det hända massa saker med Signe, nu i dagarna började hon resa sig mot saker och hon har även börjat krypa några små sträckor, OCH den tredje tanden har tittat ut nu och dessutom kom hon idag på att då kan man ju knissla tänder, vilket mamma INTE gillar alls!
Den senaste veckan har det hänt lite små saker. Vi har varit hemma hos far lite och hjälpt/kollat på hans nya carport, och Malte hjälpte gärna till.
Vi passade även på att gå bort till lekplatsen...
Och när vi gick hem därifrån bjöd fars granne in Malte till ett litet bad i deras pool, gissa om fisken Malte blev glad!
Även Svea fick följa med till far, men hon fick snällt sitta och titta på.
I torsdags åkte jag och barnen in till Folkets Park i Malmö och träffade 2 st internet kompisar som jag har pratat med på en sajt som heter Familjeliv i lite mer än 3 år, och nu träffades vi för första gången i real life, jätte skoj va det och barnen hade jätte skoj, blev en massa bus och karusell åkning. Malte somnade i bilen innan jag ens hann starta den...
I lördags åkte jag, Malte och Svea in till Malmö för att titta på fälttävlan på Ribbersborg. Där va även en massa andra saker som kaninhoppning, kattutställning, ponnyridning mm och självklart skulle Malte rida och han fick sällskap av en gris...
Och självklart skulle han provsitta motor fordonen...
När vi va på väg till bilen kom det fram en kvinna och frågade om vi inte Svea ville vara med i en tävling om Dagens mest välskötta hund och efter lite tvekan gick vi med på det och först va man tvungen att låta en domare gå över hunden och sätta poäng på hunden och fick hunden ett visst antal poäng gick man vidare till final och det gjorde Svea och sen på finalen plockade hon hem vinsten också, lite snopet, men kul! Så nu har hon titeln "Dagens mest välskötta valp"..
Under veckan när vi varit borta har Micke jobbat på med barnens lekplats och det börjar bli riktigt fint där nu, bara lite kvar att måla och gräset ska växa till sig sen är det klart..

Värmland...

Igår kom vi hem från en underbar vecka i Värmland. Vädret blev mycket bättre redan dag 2, visst det har varit lite moln, men har ändå varit varmt och 3 ggr badade vi och nästan varje kväll va vi ute med antingen motorbåtarna eller kanoten eller så fiskade vi och det har varit så himla mysigt och lugnt. På dagarna har vit varit runt lite och kollat, men vilka skit hålor där finns, det enda vettiga va Karlstad. Allt har fungerat jätte bra och är riktigt impad över Mickes föräldrars hund Kenzo som inte är van att vara lös, men han har knappt haft kopplet på sig på hela veckan och trots att det va en 90 väg i slutet av tomten har han inte ens varit i närheten av den, han har varit kanon duktig.
Lägger in lite bilder från veckan.
Huset...
Utsiken..
Grillplatsen i trädgården...
Bryggan och båtarna..
Micke skulle ha igång den ena båten..
Blev lite fisk, men endast några små fiskar fastnade på krokarna...
Förutom det blev det bad, bus och annat skoj...
Kenzo...
När vi åkte hem igår åkte vi inom Åmål och hälsade på Sally, och vilken tjej hon blivit, hon har verligen vuxit till sig lite och blivit stor tjej nu. Va jätte skoj att träffa henne och hon har det verkligen super bra där hon bor nu, så kändes helt okej att åka ifrån henne igen.

RSS 2.0