Tillbaka...

Sorry för uppehållet, men har haft super mycket att göra senaste tiden, med 3 hundar i hushållet varav 2 är valpar och 2 galna barn och en galen gubbe och denna galna kärringen :) Försöker plugga en del men shit va svårt det är. Jag har väldigt ont och är as trött trots att jag både tar sprutorna och äter kortison, börjar bli lite trött på att det inte blir bättre snart. Smärtan förstår jag om den aldrig försvinner helt, men den här tröttheten suger musten ur en totalt! Men försöker bita ihop, men ibland är det svårt.
 
Har inte jätte mycket att skriva om, men har lite nya fina bilder som vi tog när vi va ute på Revinge fältet och rastade hundarna, trodde dom skulle tycka det va super härligt att springa fritt och härja och visst tyckte dom att det va toppen där.....pga all koskit!! Mums sa dom alla 3 och gluffsade i sig för fulla muggar på lagom avstånd för att vi inte skulle hinna ta dom....skit hundar :)
 
Fina Rut.
 
 
 
Gott......
 
 
Va?? Vi har inte gjort nåt!!
 


Full fart. Lägg märke till att Svea har munnen full med ko skit!!
 
 
Finaste Malte.
 
 
Vår krylltott.
 
 
ALLT ska undersökas :)
 
 
Rutan <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bröllop

I lördags va det äntligen dags för Dennis och Elles efterlängtade bröllop. Och det va i Ravlunda, några mil utanför Kivik. Dom hade hyrt Ravlunda Bränneri och allt va perfekt. Dom gifte sig i en jätte fin kyrka. Dennis såg aningen nervös ut när dom kom in i kyrkan och Elle såg lika lycklig ut som ett barn på julafton. Och dom båda va helt underbart vackra, Elles klänning va så super fin!
 
Maten va helt underbar och under maten så hölls det en massa tal, många väldigt känslosamma och det föll en och en annan tår under dagen. Även jag lyckades till tom min stora förvåning hålla ett tal till dom, även där kom det nån tår :)
 
Natte tillbringades i ett av rummen på Bränneriet, så himla skönt att ha nära till sängen när festen väl tog slut.
 
Dagen efter bjöds det på brunch innan hemfärd och även denna va jätte god.
 
Så super tack Dennis och Elle att vi fick tillbringa denna dagen med er, och tack för allt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finaste farmor

Idag fick himmelen en underbar ängel. Fina farmor orkade inte kämpa emot cancern längre och somnade lugnt och fint in med farfar vid sin sida. Hennes sida tid blev nog väldigt bra, hon slapp smärtorna och blev bra ompysslad, och hon va så nöjd. Sov gott farmor <3


Bilder

Testar att lägga upp lite bilder på vovvarna via appen.


Tisdag

Förlåt att jag inte skrivit på länge, men har haft fullt upp hela tiden.

I lördags hände det en massa roliga saker. Först åkte vi till Danmark och hämtade våran underbara lilla Rut. Och när vi kom hem därifrån trodde Rut nog att hon hade hamnat på mars, för det kom först en svart vit sak med gigantiska öron och strax efter den saken kom det 3 likadana miniatyr saker, usch sa Rut!! Men till hennes förtjusning så åkte 3 av dom några timmar senare och då va det bara 2 saker kvar, men dom va ändå lite intressanta så i söndags va det inga problem alls. Och idag är dom så bra vänner att det nästan busas lite för mycket, aldrig blir man nöjd :) Men det är enormt roligt att se Rut och Marley tillsammans, det är ju bara 1 dag som skiljer dom åt, men trots storleks skillnaden har dom väldigt roligt tillsammans. Och det är inte stor som är tuffast utan liten, henne sätter ingen sig på!

Dom valparna som åkte går det jätte bra för och dom verkar ha kommit tillrätta i sina nya hem. Men det blev faktiskt himla tomt när dom åkte, fast man har fullt upp med massa annat. Och det har varit en himla rolig tid med valparna.

Bilder kommer senare, dom ligger på mobilen så får se om mobil appen vill fungera senare så jag kan lägga upp lite bilder på dom små.

På lördag är det en stor dag......min bror och Elle gifter sig, och det har vi längtat efter lääääänge och snart är dagen här. Nu har jag fixat allt som jag ska ha på mig och det känns okej, hade dock önskat mig några kilo lättare, men det va lättare sagt än gjort speciellt nu när jag går på kortison, så det är bara att bita ihop och ta det som det är! Kul ska det i alla fall bli och misstänker att jag kommer fälla en eller två tårar.......

RSS 2.0