Tosselilla.

Igår blev det en dag på Tosselilla med familjen Carlsson, det va Kommunalarbetarförbundet som fixat och hade sålt 15000 biljetter, va trevligt om det inte varit för alla skrikande, störande, nerskräpande människor som inte är från detta land! Men de blev i alla fall en fin dag och varmt va det. Malte tyckte det va himla skoj, han både fick åka karuseller, klappa djur, mata getter och sitta i en brandbil, så en 30 min innan vi skulle åka hem däckade han helt i vagnen.
Väl hemma sen blev det mys i trädgården och hundarna fick busa av sig och pappa och Malte åkte lite bil på gatan, ni ser ju nästan vem som har roligast.....
Ska man pussa ska man göra det det ordentligt....

Glad dag och tråkig dag......

Igår fyllde Sally hela 1 år och är verkligen stora tjejen nu, kan inte fatta var tiden tagit vägen, dock har hon inte blivit "vuxen", men vet i fasiken om hon någonsin blir det.....
Och idag har vi lite sorgedag, för idag är det precis 1 år sedan fina underbara Ester gick bort och saknaden är fortfarande enorm.

Gårdagen.

Igår tog vi våran lille byfåne (ni förstår när ni ser fotot).....
.....och åkte till Flyinge Plantshop och kollade in lite träd och annat skoj. Blev verkligen överraskad av hur stort utbud dom hade där, kommer absolut åka dit igen. Vi köpte 2 st hängvide träd och planterade utanför garaget, blev jätte bra och kommer bli ännu bättre när dom vuxit till sig lite.
Malte hjälpte ju som vanligt gärna till och planterade träden och efteråt va han väldigt trött och klättrade upp i en av stolarna där ute och fick en fin vilostill....
....och efter det gick han in och terrade Sally som som vanligt bara accepterar allt, hon är världens snällaste hund, måste bara lära Malte att hundarna INTE är hästar som man kan rida på....

Familjen sjuk lever!

Ja, då har man återigen varit sjuk, både Micke och jag lyckades bli magsjuka och denna gången va det en envis rackare, men nu börjar det bli bättre, jag ska till jobb imorgon, men Micke får snällt stanna hemma en dag till då han inte är helt kry än.
I onsdags när Micke kom hem hade han en ny leksak till Malte, en tivoli bil!!! Gissa om lill killen blev glad, men helt ärligt vet jag inte vem som har roligast med den, Malte eller pappa!
I söndags fick vi för oss att vi skulle gå en sväng på Bonna marknaden i Staffanstorp, men det blev en väldigt snabb runda då både jag och Micke mådde skit, men Malte hann i alla fall åka sin första karusell med pappa och återigen vet jag inte vem som har roligast...
När vi kom hem från staffanstorp så kom grannen med en massa saker till Malte, dom hade rensat bort lite där hemma och han fick bla en lejonmatta som han bara är sååååå glad för, så fort hundarna närmar sig den kommer han skrikande och säger "Den är MIIIIIIN", så det blev en bra dag för Malte i alla fall.

Maltes första utflykt.

Igår va Malte på sin allra första utflykt med dagis, jag och mamma va med. Tyvärr vaknade stackaren även med sin första ögoninflammation, såg inte alls roligt ut.
Men han va så pass pigg att vi ändå följde med på utflykten och det tyckte han va roligt, han tittade på en massa fina djur...
...men enl han själv va absolut lekplatsen det bästa under dagen...
Tyvärr fick vi åka hem tidigare än dom andra för Malte mådde nog inte så bra efter några timmar, men han hann i alla fall vara med och grilla lite korv innan vi åkte hem. Väl hemma somnade han väldigt fort och sov sen i över 3 timmar!! Så det fick bli att stanna hemma från både dagis och jobb idag.

Söndag.

Ja, då va det redan söndag igen. Denna helgen har vi faktiskt gjort lite saker. I fredags kom Mickes föräldrar och systrar hit och grillade en massa gott och Sally fick en ny kompis, Kenzo följde med hit och dom hade jätte skoj tillsammans.
Igår körde vi och lämnade Malte hos farmor och farfar sen åkte vi själv till Pers krog och åt deras underbart goda Fondue för vi firade faktiskt vår 5-års dag, tiden har verkligen gått fort! Sen åkte vi hem och tittade på Avatar och den va verkligen bra, men det kändes himla skumt att inte ha Malte hemma.
Körde och hämtade honom direkt efter att vi gått upp idag, sen åkte vi hem och Micke satte ingång att gräva till hundgården och Malte hjälpte mer än gärna till...
Efter hårt grävande blev det lite grillat och Malte bara älskar majs och tycker om att sitta och tugga på majskolvarna, mums!
Malte har börjat tycka att det är fånigt och helt oödigt att borsta tänderna, men när om han får borsta pappas medans pappa borstar hans går det utmärkt!!
Lyckades även få en bild på Sally när faktiskt är stilla, vilket inte är ofta!
Imorgon börjar jag jobba heltid igen, ska bli spännande och se hur det går, men är faktiskt nästan bara städningen jag är orolig för, för det kan fortfarande göra rätt ont i händerna, men det ska säkert gå jätte bra.

RSS 2.0