Kallt!

Idag efter jobb körde jag och Svea ut till Revingefältet och gick en promenix och shit va kallt det va!! Jag hade ju glömt både mössa och vantar hemma och vinden va riktigt rå, men det va så fint väder så jag fick snällt bita ihop och gå en runda och det va ju skönt ändå, men hade blivit liiiite skönare med hjälp av min mössa och vantar.

Och Svea sprang runt som en galning idag och undersökte ALLT och hann även smaka på diverse frysen bajs!


Glömde...

....ju att lägga upp bilderna på Mickes nya högtalare, så skyndar mig att göra det nu så inte Micke blir ledsen!


Söndag

Idag körde vi en vända till nya Media Markt på Svågertorp och hoppsan.....Micke råkade visst köpa ett par nya högtalare! Men nu kan han i alla fall inte säga nej när jag vill ha en ny liten fralla hihi.

När vi kom hem va det på tok för fint väder för att gå in så vi stoppade ner Signe i vagnen och gick en runda med Svea och sen blev det bus i trädgården.

Och sen nästan lagom till att vi kommit in så kom Micke hem med ett lass Kina mat, mums! Och Maltes nya stil är numera hörselkåpor och mina gamla skidglasögon....och med det ingår ordet VA?? så fort man sagt något till honom, suck!



Lördag

Redan lördag kväll!! Va hemma med barnen igår för barnens dagis hade stängt, så vi passade på att köra och handla lite och hade lyckats hitta lite utklädnads kläder till Malte som vi körde och hämtade så nu har vi en Batman en Stålmannen och en spiderman här hemma.
Tyvärr fick Signe tillbaka sin feber också igår, så himla tråkigt för henne. Ringde till vårdcentralen direkt och vi ska lämna in ett nytt urinprov nästa vecka, men idag har hon inte varit nöjd så är rädd att det är öronen igen som krånglar så får se om vi kollar upp det redan imorgon.
Idag hängde vi på Mickes föräldrar till Bo Olsson i Tomelilla och där hittade vi ett leksaks kök till Signe för under halva priset så det fick sjuklingen och det gillades skarp!

Ohhhhh igår så tvättade jag bilen och såg att lacken börjat släppa på spoilern....det som vi precis haft bilen inne för, fast då va det andra sidan, såååå tråkigt!!


Lämna ett avtryck!

Oj, igår va det många besökare på bloggen, beror nog på att jag länkade från facebook! MEN jag blir så nyfiken på vem det är som går in och läser här, för i vanliga fall verkade det vara ungefär samma antal besökare per dag- Så jag har ju tjatat innan men gör det igen......lämna gärna ett litet tassavtryck efter er när ni varit här då och då, så ni stillar min nyfikenhet lite :)
Ha en trevlig måndag alla!

Söndag

Idag begav vi oss till Landskrona för att träffa Sveas blivande pojkvän och det gick super bra, dom verkade trivas jätte bra ihop och tror att det kommer blir en jätte bra kombination. Dom är båda långa i kroppen och det gillas skarp. Allan som hanen heter är samma goa och glada som Svea och gillar allt och alla. Och Allan har lite mindre öron än Svea så valparna kommer kanske inte bara likna fladdermöss :) Men det va inte lätt att få någon bra bild varken på dom tillsammans eller en enskild på Allan för dom är ju inte stilla i 2 sek! Båda 2 liknade 2 st lortfisar efter all lek ute i skit! Men gillade vara gjorde dom så nu ser vi framemot nästa möte i vår :)
puss puss...
En trött och nöjd Svea åter hemma igen...
När vi ändå va ute och körde så passade vi på att köra och hämta en batman dress till Malte som jag köpt via en loppis sida, och han blev såååå glad och springer omkring med den här hemma nu och säger att han heter inte Malte utan Batman! Dock är den lite sönder vi öronen så just nu hänger dom som ett par hundöron, men tänkte smöra lite för faster Jenny och hoppas att hon skulle vilja hjälpa oss att laga den så att den får stående fina Batman öron :)
Signe undrade vad det va vi hade släpat med oss hem....

VAB VAB VAB....

Här fortsätter det att vabbas, Signe är rätt pigg och glad, men hade lite feber idag så vi får stanna hemma imorgon också, sen får vi se hur hon mår. Och något nytt urinprov lyckades vi inte med idag, va nog en ren lyckoträff att hon kissade på pottan igår! Så dom odlar dom på det som togs igår, så får se vad dom hittar. Den enda gången hon inte är helt nöjd är när hon lägger sig, då kan hon bli lite ledsen, men det går över rätt fort ändå, och nu ikväll har hon än så länge inte vaknat alls och somnade utan problem. Hon är tuff vår lilla tjej. Och tror inte hon är ledsen över att inte vara på dagis, hon får ju leka med ALLA leksaker här hemma utan att Malte kommer och snor det från henne, tyvärr innebär detta även legot som Micke sen får sitta och sätta ihop igen till Malte :)

VAB

Idag har jag varit hemma med Signe, hon hade ju feber i 2 veckor i julas, sen blev det bättre förra veckan, men nu i helgen kom den snällt tillbaka! Den är så skum för den kommer runt 16-17 på kvällen och går upp mot 39,5 grad, hon sover dåligt första halvan av natten sen är hon som vanligt igen på morgonen sen sätter det gång igen på kvällen, så nu ville vi kolla upp henne och då visar det sig att hon har debbelsidig öroninflammation så nu äter hon antibiotika, men läkaren trodde inte att det va det som orsakade febern och ville kolla upp med urinprov och duktiga tjejen kissade på pottan på första försöket och självklart va det skit i det så nu misstänker dom även urinvägsinflammation, men ska ta ett nytt urinprov i morgon bitti när hon inte druckit så mycket så skulle dom nog odla på det. Stackars gumman! Men hon är rätt glad ändå.


På det igen!

Så...nu är jag på banan igen gällande vikten! I måndags tog jag mig i kragen och släpade upp mig på vågen, har ju slarvat sen mitten på november så va rädd att siffrorna på vågen skulle nocka mig fullkommligt, men det va inte riktigt så illa som jag trodde MEN det va +2 kg!! blir så besviken på mig själv varje gång jag gått upp igen, men nu så är jag igång igen och börjar om helt från början med attacveckan, och sen imåndags har jag gått ner -0,9 kg. Och nu ska jag fan inte ge upp, måste bli av med alla onödiga kilo så jag får reda på hur mycket det påverkar min värk!

Lördag

Då va det redan lördag och på måndag är det dags att jobba igen.

Idag kom Mickes föräldrar och systrar hit. Lena hade gjort en jätte god kasslergryta som vi mumsade i oss. Sen blev vi som små ungar här hemma, laddade ner en ny App som gjorde roliga bilder och förvrängde ens röst, så kul man kan ha för så lite....


Härliga morgon!

Idag har vi haft en riktig mysig morgon, Malte vaknade förvisso strax efter att Micke åkt till jobb, men väckte mig med en puss (vilket är väldigt annorlunda mot hur han brukar väcka en...) och sa att han ville titta på tv i sovrummet och så ville han ha en välling, så fixade det sen satt han som en liten ängel och tittade på tv och jag kunde ligga och mysa lite innan Signe vaknade, och det gjorde hon inte förräns 8:30, och det gillas! Sen har barnen varit hur goa som helst, Malte går bara runt och vill kela med alla, kramar både Svea och Signe och jag får en och annan puss och kram, han är på ett underbart humör idag. Signe sitter sedan 20 min tillbaka på golvet på sitt rum och leker med sina träklossar och Duplo lego och är så nöjd! Så här hade det gärna fått vara varje morgon, men då hade man kanske inte uppskattat det så som idag, och nu är det bara pappa som saknas :)
Och dessutom har jag fått sova inatt, hostmedicinen fungerade väldigt bra, visst hostade jag lite men inte alls på samma sätt som innan och halsen kändes inte som ett ända stort sår när jag vaknade.
Så nu hoppas vi att dagen fortsätter i detta spåret så lär det blir en bra dag.

Jäkla hosta!

Jag lyckades ju bli förkyld efter att jag va dålig till jul och har fått en sån fruktansvärd hosta att det har blivit jobbigt att sova + att jag väcker övriga hushållet, så nu sitter jag snällt i telefon kön till vårdcentralen för att göra ett försök att antingen få en tid eller nån hostmedicin, och som vanligt tar det en sån förbaskad tid, har nu suttit i kö i över 20 min och kommit fram 7 nr! Men skam den som ger sig!

Lugn dag.

Idag åkte jag och barnen in till mamma och gick runt och glodde på Mobilia och sen åkte vi hem till mamma för Malte ska sova där i natt och imorgon ska dom åka buss in till stan och gå och fika lite, och Malte som aldrig åkt buss är ju helt överlycklig och började packa direkt han gick upp i morse och han hade väldigt bråttom upp till mormor med sin väska.....

Jag och Signe åkte sen hem och hade mysig egentid vilket inte är så ofta.

Malte ringde hem innan han la sig och han va så glad, han hade hjälp mormor laga maten..


2012

Så, då va det ett nytt år! Slutet på förra året kunde varit roligare då jag va sjuk över hela julen och det visade sig att jag inte tålde min nya medicin som gav mig 40 graders feber, nässelutslag från topp till tå och en huvudvärk från helvetet! Så nu blir det väl att prova ytterligare en ny medicin.....igen, börjar bli rätt tråkigt nu! Men får ju kortison just nu och det mår jag rätt bra av förutom att jag svullnar lite, men det får man ju snällt ta.
Barnen sitter och spanar julklappar...
Men jag orkade i alla fall med lite julafton här hemma, dock kunde jag inte äta någonting av den goa julmaten, kändes lite surt! Men orkade dock öppna lite julklappar :) Men barnen slår mig med hästlängder nu och det är lite surt.....men fick en massa fina saker som handdukar, sodastreamer, presentkort på H&M, pumatröja, kaffekokare, ny väckarklocka och en äkta onepice :) Och såhär ser den ut...
Barnen fick enormt mycket julklappar...
Och först av allt så lämnade Malte sin napp till tomten och fick 2 st julklappar direkt av tomten och till Maltes förtjusning fick han en raggar bil och en tävlings motorcykel....precis som han önskat sig!! Och han har tjatat lite efter nappen, men nöjt sig med att tomtens nissar har den, så sen julafton är Malte nappfri dygnet runt, stora pågen!
Och jätte tack Laila för dom jätte fina julklapparna till barnen, dom blev så glada, Maltes min när han fick jätte klubban va obeskrivbar och Signe är så söt i sin klänning, tack!
Igår blev det ett lugnt nyårsfirande. Anders, Anna och Melker kom hit och åt en massa mat och snackade en massa skit medans Malte och Melker busade rundor, alla nöjda och glada. Micke hade köpt hela 1 raket, så vid 21:30 gick vi ut och sköt upp den enda stackaren och tände lite tomtebloss till killarna som va så stolat att dom vågade hålla i dom.
Och Svea vår klippa brydde sig absolut ingenting av allt smällande utan la sig bara till rätta och sov, hon är otrolig den lilla hunden!

RSS 2.0