Sjukling...

Ja, denna veckan har ju Malte varit hemma från dagis hela veckan med hög feber. Började i söndags och har snällt hållt i sig. Har knappt varit under 40 grader förr än nu dom sista dagarna då den gått ner och sen snällt kommit tillbaka på eftermiddagen. Så igår blev det en vända till vårdcentralen, men efter lite koll och stick i fingret så visade sig allt vara bra så dom misstänkte att han har influensan. Men nu blir han bara bättre och bättre, så snart ger sig väl febern också!
Det positiva är att jag har varit hemma med honom hela veckan och vi har bara myst en massa och mest i vårt sovrum under täckena och det har varit såååååå skönt för min värk! Visst har jag haft jäkligt ont, men inte i närheten av när jag jobbar, så får se vad min läkare på reumatologen säger när jag ska dit den 30 jan!

Stort!!!

Idag fick jag reda på att jag nu är stolt innehavare av kennel namnet Frallebullens kennel och det är stort för mig! Det är en stor dröm som går i uppfyllelse och som jag drömt om sedan jag bara va en liten flicka. Jag har registrerat namnet på både Fransk Bulldogg och Bullmastiff och Rut har jag ju och hoppas hon blir perfekt så jag kan använda henne i min kennel. Och om 10 dagar åker vi och hämtar vår nya lilla Franska Bulldogg som jag också hoppas blir en pärla som också kan ingå i kenneln. Så om 10 dagar har jag alltså ett kennelnamn och 2 st ev avels tikar, så jäkla underbart, det är en gigantisk dröm som äntligen blivit sann....jag är GLAD!

FAN!!!

Idag fick jag reda på att dom inte tänker operera mig tidigare än maj, och det känns inte skoj! Har riktigt snor ont nu och ska gå så här i minst 5 månader till!! Det kommer inte bli lätt, men har inget annat val än att bita ihop (va dock jäkligt svårt i morse.....) och hoppas att det är värt det!


6 månader.

Idag blir mina små grisar hela 6 månader!! Fattar inte vart tiden tar vägen, kändes inte alls som att det är ett halvår sedan dom tittade ut. Och dom har blivit sååååå fina och har verkligen fått Sveas härliga temprament och hälsa och det va ju det jag ville, jag är så jätte nöjd med hela kullen. Här kommer lite bilder från förr och lite från nu. Namnet inom parantes är deras smeknamn i valplådan :) Här kommer dom i samma ordning som dom tittade ut.
 
Svante (Lill Allan)
 
Då.....
 
 
Nu....
 
 
 
Marley (Tjejen)
 
Då...
 
 
Nu....
 
 
 
Gaston (Heffa)
 
Då...
 
 
Nu...
 
 
 
Nelson (Lilleman)
 
Då....
 
 
Nu....
 
 
 
Vill även passa på att tacka mina underbara valpköpare för att ni tar så himla bra hand om dessa godingar!

Mina godingar

Ja, dom 4 benta!


Håll tummarna nu....

Nu ringde jag och pratade med sköterskan där jag ska opereras och hon förstod verkligen mitt problem så hon ska prata med kirurgen när han kommer tillbaka nästa vecka om man skulle kunna göra operationen liiiite tidigare, så håll tummarna!

6 månader???????

Idag måste jag nog försöka få tag i dom som ska operera mig, för det här med att jag måste vänta 6 mån på operationen och att jag under tiden ska gå utan mediciner lär ju inte funka! Jag har redan nu efter typ 3 veckor fått jätte ont igen och ta sig upp ur sängen på morgonen är INTE mysigt, för jag är så stel och ont gör det.........
Men säger dom att jag måste vänta så har jag förvisso inte så mycket val, men det kommer bli riktigt jobbigt!!

RSS 2.0