Ny kompis.

Igår va Malte på dagis igen efter att varit sjuk nästan hela förra veckan med 40 graders feber, men va bra i helgen så fick åka dit igår, men kl 15 så ringde dom från dagis och stackaren hade fått feber igen, så va bara att köra och hämta honom, men innan dom ringde hann jag och Sixten gå en långrunda på Revinge fältet med Maria på jobb och Sixtens halvsyster Baily som Maria precis tagit över och efter en stund när Baily väl kommit på att Sixten faktiskt inte va så läskig gick det super bra och Sixten va så lycklig.
Lyckades ta nån bild, men varför titta i kameran??
Till slut fattade dom att man skulle titta in i kameran och inte på nåt helt annat..

Såååå saknad!

Idag skulle vår älskade underbara super goa Ester fyllt 8 år, men så blev det tyvärr inte. saknaden efter henne är fortfarande enorm stor och kommer alltid att vara det. Puss på dig gumman.
Till nåt helt annat så har Sally blivit en stor tjej idag och börjat löpa, tänk va tiden går fort.

Uppdatering.

Ja, det går lite tid mellan gångerna, men den som väntar på nåt gott.......
Men som vanligt händer det väl inte jätte mycket här. Micke jobbar just nu borta i veckorna och det är tråkigt, men imorgon kommer han hem.
Imorgon ska jag dessutom operera min andra hand och är faktiskt lite nervös, då den andra handen inte är helt bra i än. Såret känns fortfarande väldigt konstigt och visa saker gör väldigt ont, men det är ju lika bra att få det gjort.
I fredags va vi på ultrakjud och fick äntligen se den lilla parasiten där inne och vild var den, vägrade ligga stilla mer än en halv sekund, men allt såg bra ut. Tyvärr blev det ingen riktigt bra bild då den va så vild, men man kan se lite i alla fall.
I helgen lyckades Malte och jag komma ut lite i solen, och det va skönt.
Malte myser i sitt rum innan han ska lägga sig..

Dumma, korkade vi......

Skäms som ett djur här hemma idag......slog idag upp min kalender och såg att Mickes syster Jenny fyllde år i tisdags och vi har helt glömt bort det!! Sånt borde straffas hårt, men det kommer kanske av Jenny sen......
Men ialla fall, Jenny hoppas att du hade en trevlig dag och inte blev allt för ledsna på oss. Många kramar från oss i skogen.

Jag är så dålig.......

.......på att uppdatera bloggen just nu! Men händer väl inte så mycket här just nu.
Helgen har varit rätt lugn, började med att jag i fredags fick hämta Malte på dagis, igen, med nästan 40 graders feber...igen. I lördags va han bättre och hade knappt nån feber så vi bestämde oss för att åka hem till familjen Lloyd och äta gott och se melodifestivalen och spela lite wii, och lite wii blev det för ett tu tre så hade Malte hög feber igen och va INTE alls på humör så vi åkte hem och visst han hade 40 graders feber igen, stackare Gårdagen började också bra, ingen feber, men efter han sovit en stund, ja då hade han 40 grader igen! Så idag får han vara hemma från dagis, och som vanligt ställer snälla mormor upp och hjälper mig med honom så Micke slipper stanna hemma från jobb.
I lördags va det även 4 år sen vi förlovade oss uppe i sälen i en skidbacke, tiden bara rinner iväg.
På fredag ska vi äntligen åka iväg och kolla på den lilla bebisen med ultraljud, ska bli spännande och NEJ vi ska INTE kolla upp vilket kön det är!
Igår ringde min kusin Annelee hit, kändes som att det inte va så längesedan vi pratade sist, men vi kom fram till att det va 20 år sedan!!!! Helt otroligt, men va jätte skoj att prata med henne, har ju hänt lite dom senaste 20 åren....

Härlig helg.

I fredags åkte vi upp till Linköping och hälsade på Daniel, Camilla och Noah. Åkte dit med Tomas och Therese och Bubba. Jag, dock den enda i bilen, lyckades till min förtjusning se en älg vid vägkanten.
Malte hade vi tidigare på dagen lämnat hos farmor och farfar och där hade han super skoj, han målade med fingerfärg, lekte massor med Kenzo och katterna, badade, va på ikea, ja inte hade han tid att sakna sina föräldrar!
I lördags åkte Micke, Daniel, Tomas, Bubba och Therese ut till stugan och badade isvak och bastu. Jag och höggravida Camilla stannade snällt hemma och käkade Flygande Jakob med hennes föräldrar och syster som kom på besök. På kvällen gick vi ut och åt på Texas Long Horn och åt väldigt gott, sen satte vi oss på en pub och snackade skit en stund innan vi åkte tillbaka hem, hade jätte trevligt. Hann även träffa Jenny och Gustav en stund på kvällen, gud va dom små växer!
I går hände inte så mycket, blev mest bilåkning under dagen.
När vi kom och hämtade Malte, som vi vid detta laget saknade sjukt mycket, hade han åter igen lyckats bli sjuk och hade 40 graders feber, men va som vanligt på gott humör. Idag verkar han må mycket bättre, men får vara hemma från dagis ändå.
Mamma va här hemma och passade odjuren och även det hade gått bra även om Sally är mycket skum just nu och vägrar gå vårt golv och bara vill vara antingen på dörrmattan eller i soffan, misstänker att första löpet är på ingång snart.....

RSS 2.0