God fortsättning

Jaha, då va julafton redan förbi, men det va jätte trevligt, det va jag, Micke, Malte, Mamma, Agne, Lena, Jenny, Alexandra, Kenzo, Sixten, Sally, far och Jane, och det va första gången sedan mamma och pappa skildes som jag firat jul med far, det va kul.
Flest julklappar fick ju inte så helt oväntat Malte, men även jag fick en hel del fina och bra saker.
Idag blir det väl bara att slappa i soffan....
God fortsättning på året....

En dag kvar

Nu är det bara 1 dag kvar att jobba, sen är det dags för lite jul ledighet....för det är faktiskt julafton om 2 dagar, helt ofattbart!! Hoppas nu jag får MÅÅÅÅNGA julklappar.
Nä, nu får jag väl göra nåt vettigt, alltså kastar jag mig i soffan och somnar inom 5 min!!

Plogbilen kom....

Plogbilen kom kl 22:30 igår, och enbart plogade fram en snorhal gata!! Och inatt snöade vägen igen igen och ingen plogbil idag!! Så idag har Micke ägnat dagen åt att skotta fram bilen så vi kan ta oss nånstans, men så fort han skottat klart snöar det igen direkt, och bilen kör fast, så har inte kommit iväg idag iheller! Men det är sååååå fint och hundarna älskar det.
Igår va Martn jätte snäll och körde och handlade åt oss när han körde hem från jobb och jag fick gå upp till stora vägen och hämta sakerna, snacka om att man kände sig som en skogsmulle då! Men det va snällt av Martin.

Insnöade....

Idag är vi fullkomligt insnöade här hemma, det är verkligen tvärstopp kommer inte 1 meter! Och den förbaskade plogbilen har fortfarande inte varit här. Inte så kul att behöva ringa till jobb och säga att man inte kan ta sig dit, och har verkligen kommit på att man inte kan ta sig fram på nåt sätt, går ju inga bussar här iheller. Micke och grannen va ute kl 6 imorse och skottade, men det va helt lönlöst, grannen körde fast direkt han försökte köra med bilen.......
Tanken va ju även att Dennis, Elle och mamma skull komma hit ikväll, men det skiter sig också. Micke försöker få ta i styrelsen, för detta är ju andra gången sen vi flyttade hit som jag inte kommer iväg till jobb, sist tog det 3 dagar innan dom kom hit och plogade.....vad gör man om det händer nåt här hemma med nån av oss??
Det positiva är att jag tycker att det är sååååå mysigt, men det kunde ju väntat till helgen då man är ledig.
Va ute en stund innan med Malte och hundarna, Malte blev bara förbanad för att han inte kunde gå i snön, men hundarna tyckte att det va skit roligt i snön.
Igår va jag på handortopeden i Landskrona, tog 2 timmar att köra hem för det va verkligen skit vägar och snor halt, i Januari ska jag operera min första hand för karpaltunnelsyndrom och blir då sjukskriven i 6 veckor och lyckas den handen opererar dom den andra också direkt, lite nervöst!!

Vi lever.....

Vill bara göra ett litet snabbt inlägg och meddela att vi lever, men det har varit så himla mycket den senaste veckan och jag inte orkat blogga fastän jag velat, men lovar att det snart kommer ett bättre och längre inlägg.


Ingen bra början idag iheller.....

Jaha, då började dagen mindre bra igen...........vår data tvärdog imorse och tyvärr låg väldigt många av våra foto där!! Hoppas att vi kan få lite hjälp att få in dom på en extern hårddisk, annars blir jag väldigt ledsen, men hädanefter kommer jag vara jätte noga med att kopiera bilderna till en extern hårddisk!
Ja, så det va bara att bege sig iväg till Mediamarkt och efter lite övertalning från Mickes sida så åkte vi hem med en MacBook Pro, VÄLDIGT nytt för lilla mig!! Men Micke påstår att jag kommer att lära mig att förstå denna lilla datan snart, hoppas han har rätt för Mac ska vara bättre än Pc skitet enl Micke och Lelle.


Lördag.

Dagen idag började ju inte helt perfekt, när jag satte på diskmaskinen så kom det upp vatten i vasken, det va tvärstopp i röret!!! Bara in och väcka Micke så han fick ut och göra sin favorit sysselsättning GRÄVA, Bubba var va du? Men efter lite slit och mycket äckel fick han loss en stor slempropp, så nu fungerar det bra igen.Sen när Malte slocknat passade jag på att baka lite lussekatter, för mamma skulle komma på besök, och goda blev dom....Bubba, där missade du en sak till!!Mamma hade köpt med sig lite kex med choklad i och det uppskattades MYCKET av Malte och resultatet blev så här.........men oj så lycklig han va!


Trött......

Idag är jag sjukt trött, skönt att det är fredag imorgon. Imorgon blir det en sväng ner till trelleborg och då passar vi på att storhandla för nu börjar det eka i kylskåpet!

Micke har varit duktig och lagt klinkergolvet ute i garaget, i det lilla rummet precis när man kommer in, och det blev jätte fint.

Nä, mer än så här blir det inte idag för nu ska jag dyka ner i sängen......


RSS 2.0