Lite nytt...

Nu är vi äntligen så friska vi kan bli i denna familjen......skönt att kräksjukan är över, den va INTE kul!
Här händer inte så mycket för tillfället, Micke skottar mest en massa snö på sin fritid, dock med Maltes hjälp som mer än gärna hjälper till.
Och efter lite skottning fick Malte sin belöning......sitta i pappas gamla bil och låta wromwrom!

Kräk, kräk och åter kräk....och lite bajs!

Ja, just det, här hemma härjar kräksjukan, först Malte, sen jag och nu Micke och misstänker att vi lyckats smitta några till i lördags när vi va hemma hos Mickes föräldrar, Agne fyllde 60 år. Jag blev dålig där på kvällen, trodde först att det va parasiten som härjade runt där inne, men icke!!
Återkommer här när vi är lite friskare.......eller så friska vi kan bli i denna familjen!

Vem har roligast???

Innan idag när jag satt inne på Maltes rum och lekte lite med honom så satt jag och funderade på vem som egentligen har roligast med hans leksaker, han eller Sally?? Ni får själv avgöra.......

Sorg i huset....

Idag har vissa av oss i huset sorg. Micke har sålt sin första bil en Opel manta B -79, så nu sörjer han! Men han har ju kvar sina andra 2 ögonstenar.
Till nåt helt annat nu......igår åkte vi en sväng till Ikea och köpte lite nytt till Maltes rum, så nu har han äntligen fått in alla sina leksaker i sitt eget rum och vi slipper dom i stora rummet och det blev faktiskt jätte bra. Dock ska byrån inte vara kvar i hans rum utan det ska lillebror/syster få sen när h*n tittar ut.

RSS 2.0