Äntligen...

Äntligen får jag lite tid att uppdatera bloggen. Jaha vad har hänt sen sist? Har fått röntgen svar och min sjukdom verkar inte göra någon skada på skletett och det är ju jätte bra, däremot så hade jag fått hälsporre på båda fötterna, men det är samma behandling som jag får nu så ingen skillnad där, men nu vet jag ju varför jag får så jäkla ont när jag går och står länge! Ska fortsätta med min mediciner trots tröttheten, i hopp om att det ska bli bättre efter ett tag. Men det är jobbigt att både ha ont och vara så trött samtidigt som man ska ta hand om 2 barn och ett hushåll, men ja ja ja det blir väl bättre snart och det finns ju dom som har det värre!
Annars har det väl inte hänt så mycket här. Förra torsdagen va jag på tjejmiddag hos Ulli och denna gången hade hon bjudit in några av killarna i klassen också och det va riktigt skoj att träffa dom igen efter väldigt måååååånga år, dom flesta va sig lika och det kändes nästan som att det bara va några månader sedan man träffade dom sist men så va det ju inte riktigt! Kul va det i alla fall och hoppas det blir fler sådana träffar.
Annars är det full rulle med barnen här hemma och Signe växer som bara den, ska till BVC idag så kommer med ny info snart.
Häromdagen hade barnen lite mys och Malte ville så gärna sitta med Signe, det är så mysigt nu när han börjar tycka det är skoj med lillasyster.
Malte hittade en bra sittplats en kväll när han skulle ha välling, han tyckte det va jätte mysigt. Tror inte att Micke tyckte det va lika skoj för det gjorde visst rätt ont i hans knän.
Idag ska Malte ha med sig en kompis hem från dagis för första gången, och det blir söta Elina och hennes mamma och lillebror Sami som följer med hem idag och äter lite fika och busar lite, ska bli skoj.

Födelsedag

Idag skulle min fina underbara Ester fyllt 9 år om hon funnits kvar i livet, men tyvärr är det inte så. Men tror att hon och Sixten busar för fullt idag. Trots att det snart är 2 år sedan hon fick somna in saknar jag henne varje dag.....

Tillskott...

Jag har ansökt om att få bli testpilot till ett tillskott av Omega-3 till barn. Blev intresserad direkt för vi äter ju aldrig fisk hemma, Malte får det enbart på dagis dom dagar dom har det, så detta är nog inte helt fel för honom, eller vad tror ni??

http://smartsontestpilot.se/pharbio/bli-testpilot/
Här kan man läsa mer om produkten.
http://smartsontestpilot.se/pharbio/om-testprodukten/
Finns även en video om produkten
http://www.youtube.com/watch?v=5axB-PQpD9M

Skit natt......

Natten va inte rolig, av någon anledning skulle Signe inte sova, tror att hon hade lite ont i magen till och från för hon pruttade en del, men när hon inte hade ont vägrade hon bara sova och detta resulterade till enbart 3 timmars sömn för mig, INTE skoj! Men som tur är är Malte på dagis några timmar idag och hoppas att Signe är lika trött som mig som man kan få vila några minuter innan man ska hämta huliganen igen.
Imorgon ska jag till sjukhuset och röntga händer och fötter för läkaren ville se om det blivit någon förändring sen sist jag gjorde det. Och jag ska även röntga min visdomstand som ska opereras ut, dom vill se var en vis nerv ligger, så man lär ju bli lite strålad imorgon.

Vår känslor.

Undrar om inte våren äntligen är på väg! Nu har det börjat dyka upp en massa snödroppar i trädgården och hängviden börjar få massa nya knoppar, härligt med vår!
Idag bli Signe 7 månader stor! Tyckte hon blev 6 månader häromdagen.....
I helgen va vi hos Jenny som har fyllt 30 år och firade henne lite. Hon bjöd på god mat och goa kakor. Malte hittade även en ny flickvän där, Jennys kompis dotter Annie som är lite yngre än Malte, dock va hon inte lika förtjust i Malte men han charmade på ändå, men Hanni (som Malte kallade henne för) var inte lättcharmad hihihi
När vi kom hem blev det mys i soffan...

Glömde ju......

Jag glömde ju skriva att Mickes syster Jenny fyllde 30 år igår, grattis igen i efterskott!! Nu är du äldre än mig, för jag slutade fylla år när jag va 25 år!! Vi ses på lördag, och då hoppas vi på massa god tårta och en massa goda HEMBAKADE kakor!!! KRAAAAAM.

Uppdatering.

Får väl ta mig i kragen och uppdatera bloggen lite. Men har varken haft ork eller tid innan. Jag har blivit helt sjukt trött av min nya medicin och jag har inte vetat vilken då alla kan ha trötthet som biverkning, men häromdagen bestämde jag mig för att testa mig fram och nu vet jag vilken det är, vet även att den gjort lite nytta vilket jag inte tyckt, men nu har jag verkligen JÄTTE ont när jag inte tagit 2 av medicinerna på 2 dagar! Ska ta dom ikväll igen och se om jag blir lika trött igen. Vill egentligen inte klaga men det är faktiskt väldigt jobbigt att vara så trött och dessutom ha jätte ont och sen på det försöka hålla humöret på topp....kan berätta att det INTE funkar och det gör mig ledsen, för är rädd att inte "orka" med barnen, men på nåt sätt får man ihop det. Men just nu går det lite bättre för jag är inte lika trött som för 2 dagar sedan och snart är det helg, hoppas på lite nya krafter då. Nog pratat om det!
I helgen va det äntligen dax för partävlingen och denna gången va vi 7 par och det blev fäktning! Shit tänkte jag direkt och sa till Micke att han skulle vara beredd på att förlora, men vi kom faktiskt 3:a (1:a blev återigen Linda och Danne, grattis!) och det va grymt roligt!! Dock blev det lite krigsskador under tiden, flera stora blåmärken, JÄKLIGT ont i kroppen och en sträckning i knäet, med det va det värt för vi hade sååååå roligt.
Efter det åkte vi hem till värdparet som denna gången va Fia och Robert och där blev det Thai mat och gott att dricka och en massa snack. Tack för en super trevlig dag!
Tidigare i veckan va vi på Kulhuset i Trelleborg igen och även denna gången älskade Malte det och nu va även Micke med och fick leka av sig lite...
Tyvärr blev inte bilderna så bra, men här kommer ändå några stycken.
Micke fick enorma stötar av att åka och det syns på minen på bilden...
Malte ville även hoppa lite, men det gick inte så bra, så Micke fick hjälpa honom lite...
Signe fick hålla sig till sitt eget "himma gym" hon har fått inviga sin hoppgunga och hon fattade inte alls vad hon skulle göra, men det va kul att bara sitta i den verkade det som.
Signe har även fått inviga gåstolen, samma visa där, fattde inte alls vad man skulle göra, men roligt va det!
Under veckan har vi även hunnit en sväng till Ikea och fick lite nytt till sovrummet. Sängen köpte vi i början av året och nu blev det en ny byrå och nya sängbord, blev nöjd, dock ska vi ha andra lampor på sängborden!
Så! Nu kan jag inte komma på mer att skriva, men ska försöka att uppdatera lite oftare :)

RSS 2.0