Maltes 1-års kalas.

Igår hade vi Maltes 1-års kalas och det va jätte trevligt. Malte va dock lite trött då han inte velat sova så mycket på dagen, han somnade nästan på golvet när han skulle öppna sina presenter, han va så söt godingen. Han fick många nya roliga leksaker. Malte är numera stolt ägare till ett helt eget trummset som han fick av faster Jenny, dock har hans mamma och pappa lite blandade känslor för detta trummset, men vi ska nog kunna ge tillbaka den dagen Jenny skaffar egna barn!



Förutom trummsetet fick han en massa andra roliga leksaker som han utforskat och smakat på under dagen idag.



Tårtan verkade också vara omtyck, tom kräsna faster Alexandra tyckte om den och tog TVÅ bitar!!



Dessutom blev det ju en del bus under dagen och riktigt roligt blev det när Malte och morfar busade med ballongerna!



Så i det korta hela blev det en riktigt lyckad 1-års fest, och födelsedagsbarnet somnade som en stock i soffan 5 min efter att dom sista gästerna gått.

Tack alla som gjorde Maltes 1-års dag till ett fint minne.

Kommentarer
Postat av: Faster Jenny

Personligen tycker jag att faster Jenny gjorde ett skitbra val och fler såna val kommer att göras i framtiden...hihihihihi.man ska alltid se till så att barn får utforska och experimentera med omgivningen.malte bär på den musikaliska genen efter hans far som spelade ORGEL som ung.kanske ska han lära sig spela maracas, hmmm, jag får tänka på saken...Men iallafall tyckte jag det var mycket trevligt och nu ser vi fram emot de första stegen från malte!

2009-10-20 @ 17:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0