Tisdag

Förlåt att jag inte skrivit på länge, men har haft fullt upp hela tiden.

I lördags hände det en massa roliga saker. Först åkte vi till Danmark och hämtade våran underbara lilla Rut. Och när vi kom hem därifrån trodde Rut nog att hon hade hamnat på mars, för det kom först en svart vit sak med gigantiska öron och strax efter den saken kom det 3 likadana miniatyr saker, usch sa Rut!! Men till hennes förtjusning så åkte 3 av dom några timmar senare och då va det bara 2 saker kvar, men dom va ändå lite intressanta så i söndags va det inga problem alls. Och idag är dom så bra vänner att det nästan busas lite för mycket, aldrig blir man nöjd :) Men det är enormt roligt att se Rut och Marley tillsammans, det är ju bara 1 dag som skiljer dom åt, men trots storleks skillnaden har dom väldigt roligt tillsammans. Och det är inte stor som är tuffast utan liten, henne sätter ingen sig på!

Dom valparna som åkte går det jätte bra för och dom verkar ha kommit tillrätta i sina nya hem. Men det blev faktiskt himla tomt när dom åkte, fast man har fullt upp med massa annat. Och det har varit en himla rolig tid med valparna.

Bilder kommer senare, dom ligger på mobilen så får se om mobil appen vill fungera senare så jag kan lägga upp lite bilder på dom små.

På lördag är det en stor dag......min bror och Elle gifter sig, och det har vi längtat efter lääääänge och snart är dagen här. Nu har jag fixat allt som jag ska ha på mig och det känns okej, hade dock önskat mig några kilo lättare, men det va lättare sagt än gjort speciellt nu när jag går på kortison, så det är bara att bita ihop och ta det som det är! Kul ska det i alla fall bli och misstänker att jag kommer fälla en eller två tårar.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0