Jäkla hosta!

Jag lyckades ju bli förkyld efter att jag va dålig till jul och har fått en sån fruktansvärd hosta att det har blivit jobbigt att sova + att jag väcker övriga hushållet, så nu sitter jag snällt i telefon kön till vårdcentralen för att göra ett försök att antingen få en tid eller nån hostmedicin, och som vanligt tar det en sån förbaskad tid, har nu suttit i kö i över 20 min och kommit fram 7 nr! Men skam den som ger sig!

Kommentarer
Postat av: sofia

Hej Tessan,

När du ändå sitter i telefonkö kan du kanske hjälpa mig?;)

Vår katt belastar inte sitt vänstra framben och det enda jag kan se och känna är en sticka i trampdynan. Du som djurexpert vet säkert vad man brukar göra åt det? Jag har försökt få ut den själv men den ligger under huden. Kan man vänta och se eller brukar man behöva ingripa? Han äter och dricker bra och har inga större problem med att hoppa upp och ner från möblerna som han brukar, men belastar gör han inte.

Hälsningar

Sofia (Linda B´s kusin)

2012-01-04 @ 11:26:52
Postat av: jenny

det är så konstigt att alla har problem med hosta nu...flera på jobb har äcklig ihållande hosta! Krya på dig!

2012-01-04 @ 19:00:59
Postat av: Theres

Suck....efter 1 timme kom jag fram! Men dom va väldigt snälla idag och skrev ut en host medicin jag haft innan så har varit och hämtat den nu och hoppas på att få soffa lite mer i natt och inte behöva vakna med världens ömmaste hals imorgon.

2012-01-04 @ 19:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0