Semester

Jaha, då har vi varit en vecka på Kanarieöarna och sitter nu på flyget på väg hem! Vi har haft en undrebar vecka med fint väder, blåste en del några dagar, men det har varit strålande sol hela veckan så klagat inte. Tyvärr va det lite för kallt i poolen, men lite varmare i barn poolen, men blev inte så mycket bad. Varmast va det i have så där blev det bad 2 dagar.
tyvärr blev far sjuk under middagen i lördags kväll och fick åka till sjukhuset och där fick han stanna i 3 dagar. Misstänker att det va nån kraftig magsjuka i kombination med han tidigare magproblem och av det fick han ett kraftigt blodtrycksfall och svimmade och mitt i allt detta fick han ryggskott. Men på Janes födelsedag i tisdags fick han komma hem och enbart med lite ryggont. Veckan slutade vi med ett besök på djurparken och tittade på örn show (jätte häftigt) delfin show och lte annat, det va jätte trevligt, och sen blev det ett eftermiddags dopp i havet.
Så vi har haft en jätte mysig vecka med go mat och dricka och trevligt sällskap och detta tackar vi far och Jane för.
Bilder kommer senare. Sist av allt igå så lyckades en nyfiken papegojà bita sönder min kamera på zoo :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Välkommen hem! Låter som en mysig semester trots sjukdom. Vad tråkigt att läsa att din far blev sjuk. Hoppas att ni hade tecknat en bra reseförsäkring så att ni får bra kontant ersättning!Kram

Svar: Ja, dom har bra försäkringar :)
Theres

2012-12-21 @ 09:03:21
URL: http://cammiesen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0