Härlig lördag

Idag har varit en super mysig dag. Dagen började med att JAG vaknade först i familjen, och dessutom va kl 08:00!! Malte vaknade strax efter mig, så länge har han aldrig sovit förut och dessutom sov han HELA natten i sin egen säng, så skönt att vakna utvilad! Strax efter att vi gått upp kom Micke upp och vi gjorde oss redo för vårt allra första kosläpp! Och snacka om att det va poppis, det va hur mycket folk som helst som ville se kossorna bralla loss när dom släpptes ut på bete, dom såg faktiskt riktigt glada ut. Malte tyckte att det va jätte skoj, men ännu lyckligare va nog Svea, hon trodde väl att det va hennes vänner......dom hade ju samma färg!
Och Malte valde bästa platsen.....på pappas axlar och då kan man dessutom dra pappa i öronen, dock va Micke inte lika road av det!
Och som sagt där va en del folk...
Nästa år ska vi absolut dit igen, men då ska vi komma ihåg att ta med oss en liten fika korg (som alla andra hade gjort) och filt och äta lite innan vi kör därifrån, det va ju underbart väder så det hade varit mysigt!
Efter det körde vi till Staffanstorp, det är ju Bonnamarknaden denna helgen, så det får man ju inte missa!! Sicken skit marknad, men det är kul att gå och glo på allt folk.
Malte fick rida för allra första gången idag och han tyckte det va skoj, men han hade sten kol på alla mopeder som körde förbi, så tyvärr lockar nog fortfarande bilar mer än hästar.....
Lillasyster fick snällt sitta och titta på men lika glad för det va hon.
Och med på allt detta va Svea med på. Jag har aldrig haft en hund som inte blivit rädd för någonting i denna åldern, hon är helt otrolig, ALLT ska kollas noga och backar inte för nåt eller nån (lite korkat ibland). Svea är verkligen en härlig hund, hon imponerar mig en hel del faktiskt!
När vi sen kom hem så fick Malte på sig jobbe byxorna och hjälpte pappa snickra ihop en ny blomlåda, så stolt när han insåg att han kunde ha sina verktyg i byxorna.
Nu har båda barnet däckat och vi ska mysa ner oss i soffan och se en film och förhoppningsvis skratta lite....
....och till det äta lite god glass....GB har ju kommit ut med lite nya smaker, som MÅSTE smakas.

Kommentarer
Postat av: jenny

härligt att man nu kan njuta av naturen mer i det fina vädret som har kommit tillbaka! noggerglassen såg riktigt god ut...den kan ni ju bjuda på imorgon när vi invaderar eket... jag tror att malte kommer bli en riktig bonnapåg, med hammaren i högsta hugg, jagandes en kossa på grönbete i pappas commodore ;).



2011-05-07 @ 21:48:56
Postat av: Pjanko

shit vad gott med nogger glass:) snygg orange tröja malte har (mila har flera stycken i olika färger)

2011-05-08 @ 07:59:46
URL: http://pjanko.blogg.se/
Postat av: Theres

Pjanko: Den va asgod!!!

2011-05-08 @ 20:18:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0