Söndag

Då va snart denna veckan över. Den blev dock inte som vi tänkt! Vi åkte till Båstad igår för Micke hade fått låna en båt av en arbetskollega, så vi hade fått farmor och farfar att komma hit och passa Signe och Svea så vi kunde få lite egen tid med Malte i Båstad och allt gick jätte jätte bra tills vi passerat Helsingborg, sen va det som om himmelen öppnade sig, det verkligen vräkte ner och det följde snällt med oss till Båstad och ökade dessutom på där, så efter en stund när vi med hjälp av väder koll insett att det inte skulle sluta på ett par dagar så packade vi ihop och åkte hem igen, så tråkigt, men hoppas på att vi har möjlighet att låna den igen innan han sålt den (är till salu just nu). Men vi hade lite mysigt här hemma med farmor och farfar istället.
Idag va vi ock köpte en ny bil!! Ett riktigt vrålåk.....en Volvo 360 -88!!! Vi hittade den super billigt och vi måste ha en bil till när Micke blir pappa ledig annars är han helt låst här ute i skogen om jag tar bilen. Så vi hittade en liten bil som förmodligen kan ta mig från punkt A till B. Kommer bild sen....
Förutom det så har Micke hållt på med trädäcket som ska vara på barnens lekplats som vi håller på att fixa till och nu har det hänt lite..
Det ska även sen göras staket uppe på muren och på framsidan av trädäcket så att dom inte trillar ner i sin vilda lek :) Är svårt att göra nåt annat där med tanke på hur det sluttar där.
Här ska det sen bara jämnas till lite och lägga lite gräsmatta. Den höga muren är en del av hundgården som står lite stilla just nu, men ska bli klar en dag.
Trappan började ta form idag :)
Köpte en traktor med släp till Malte i veckan och tror han nästan haft minst lika skoj med kartongen som med traktorn...
Men man kör gärna trä till pappa också..

Kommentarer
Postat av: jenny

oj! så mycket det har hänt sen sist jag var där, men det kommer bli jättefint! så härligt för ungarna att kunna leka ostört där sen!

2011-06-20 @ 17:03:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0