Värmland...

Igår kom vi hem från en underbar vecka i Värmland. Vädret blev mycket bättre redan dag 2, visst det har varit lite moln, men har ändå varit varmt och 3 ggr badade vi och nästan varje kväll va vi ute med antingen motorbåtarna eller kanoten eller så fiskade vi och det har varit så himla mysigt och lugnt. På dagarna har vit varit runt lite och kollat, men vilka skit hålor där finns, det enda vettiga va Karlstad. Allt har fungerat jätte bra och är riktigt impad över Mickes föräldrars hund Kenzo som inte är van att vara lös, men han har knappt haft kopplet på sig på hela veckan och trots att det va en 90 väg i slutet av tomten har han inte ens varit i närheten av den, han har varit kanon duktig.
Lägger in lite bilder från veckan.
Huset...
Utsiken..
Grillplatsen i trädgården...
Bryggan och båtarna..
Micke skulle ha igång den ena båten..
Blev lite fisk, men endast några små fiskar fastnade på krokarna...
Förutom det blev det bad, bus och annat skoj...
Kenzo...
När vi åkte hem igår åkte vi inom Åmål och hälsade på Sally, och vilken tjej hon blivit, hon har verligen vuxit till sig lite och blivit stor tjej nu. Va jätte skoj att träffa henne och hon har det verkligen super bra där hon bor nu, så kändes helt okej att åka ifrån henne igen.

Kommentarer
Postat av: G

Vilka fina bilder och Sally har verkligen blivit urtjusig. Åh, vad jag saknar min voffe nu.

2011-08-02 @ 21:56:23
URL: http://gissekatten.blogg.se/
Postat av: Anna

vilka fina bilder...vart helsåld på en bild på signe, sjuk fin bild när hon sitter i gräset med sjön bakom sig...så fint!

ser ut som ni haft det jättebra iaf!

2011-08-04 @ 07:33:16
URL: http://pjanko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0