Uppdatering

Ajajaj....nu har jag varit dålig på att uppdatera igen!! Men är fortfarande sjukt trött av mina nya mediciner + att Micke har haft jour 2 veckor så har inte riktigt haft orken, men nu så gör vi ett försök.
Här rullar allt på som vanligt, MEN det är såååååå skönt att vår solen tittar fram och idag hade vi 18 grader här och det va så underbart skönt att bara kunna gå ut i T-shirt.
Sedan i lördags har Signe haft feber, mellan 38,5-39,5 och vi vet inte varför, misstänker att det kan vara tänder på G för hon har börjat dreggla lite mer än vanligt, lite snuvig och rosslig, men det har hon varit läääääänge. Men vi gick ut lite ändå idag och hon va rätt så nöjd ett tag, men hon är inte vaken jätte länge mellan sovstunderna, men när hon väl är vaken så är hon på rätt bra humör.
Signe har även hunnit bli hela 8 månader och så här glad var hon den dagen...
I torsdags fick vi äntligen vår nya soffa och den är fiiiin och jätte skön.
Den är väl invigd av dom mindre i denna familjen, både 2 benta  och 4 benta..
Och är man en kyckling kan man somna hur som helst i soffan.
Förra veckan va vi iväg och köpte en cykelhjälm till Malte så han kunde premiär cykla sin 3-hjuling som pappa byggt ute på vägen, men lite sur blev han då han fortfarande har lite problem med att nå ner till tramporna, men det gick bra när pappa puttade på.
Igår passade jag på att baka lite cupcakes för far och Jane kom hit och fikade. Tanken va att ha marängfrostin på men jag lyckades nog göra fel någonstans så den blev aldrig tjock, så det blev chokladfrosting i stället, men omtyckta ändå, Micke som nästan aldrig äter kakor åt 3 st!!!

Kommentarer
Postat av: jenny

skönt när solen börjar titta fram, dock så är det lite fusk för det blir så jäkla varmt ute hos er i urskogen, så egentligen skulle ni sitta ute i vinterjackor ett tag till... väntar på att få inviga soffan med ett riktigt brak (alltså när jag slänger mig hejdlöst i den )... hoppas Malte tyckte om påskfirandet på dagis och sin utstyrsel? Nästa år får signe oxå haka på :)

2011-04-19 @ 09:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0