Bil helg!

Denna helgen gick helt och hållet åt att kolla ny bil! Vi är ute efter en ny bil som ska vara betydligt mer bensinsnål än den svampen vi har idag. Så i fredags va Alexandra här och hämtade Malte som skulle tillägna helgen hos farmor och farfar så vi kunde ut och provköra lite bilar. Så fredagen spenderade jag med Signe här hemma, Micke va ute och åt med jobb, kändes konstigt att varken ha Micke eller Malte här men Signe och jag mös hela kvällen.
I lördags tillbringade vi många timmar på Skoda i Malmö, provkörde på Skoda Superb och Octavian. Superben är helt underbar, men tyvärr för dyr, så just nu lutar det väldigt mycket åt en Skoda Octavia.....och så här ska den då se ut!
Provkörde även Passat, men den blir också för dyr. Tittade även på Golf Variant och den blev jag såld på, men vi får mer för pengarna om vi väljer en Octavia, så får se va det blir i framtiden.
Hämtade Malte igår och han hade haft det jätte skoj hos farmor och farfar, dom hade hittat på en massa skoj.
Idag va Anna och Melker här, jätte trevligt, men pågarna har lite svårt att samsas om bilarna, dom har ju samma gigantiska bilintresse, men dom hade nog skoj ändå fastän det blev lite bråk då och då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0