Härlig helg.

I fredags åkte vi upp till Linköping och hälsade på Daniel, Camilla och Noah. Åkte dit med Tomas och Therese och Bubba. Jag, dock den enda i bilen, lyckades till min förtjusning se en älg vid vägkanten.
Malte hade vi tidigare på dagen lämnat hos farmor och farfar och där hade han super skoj, han målade med fingerfärg, lekte massor med Kenzo och katterna, badade, va på ikea, ja inte hade han tid att sakna sina föräldrar!
I lördags åkte Micke, Daniel, Tomas, Bubba och Therese ut till stugan och badade isvak och bastu. Jag och höggravida Camilla stannade snällt hemma och käkade Flygande Jakob med hennes föräldrar och syster som kom på besök. På kvällen gick vi ut och åt på Texas Long Horn och åt väldigt gott, sen satte vi oss på en pub och snackade skit en stund innan vi åkte tillbaka hem, hade jätte trevligt. Hann även träffa Jenny och Gustav en stund på kvällen, gud va dom små växer!
I går hände inte så mycket, blev mest bilåkning under dagen.
När vi kom och hämtade Malte, som vi vid detta laget saknade sjukt mycket, hade han åter igen lyckats bli sjuk och hade 40 graders feber, men va som vanligt på gott humör. Idag verkar han må mycket bättre, men får vara hemma från dagis ändå.
Mamma va här hemma och passade odjuren och även det hade gått bra även om Sally är mycket skum just nu och vägrar gå vårt golv och bara vill vara antingen på dörrmattan eller i soffan, misstänker att första löpet är på ingång snart.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0