Semester...

Idag börjar Mickes semester, ska bli skönt för honom, men han har ju trots allt hela huset att måla, hoppas vi kan få lite hjälp med det för det är MYCKET att måla.
Igår va vi hemma hos Dennis och Elle och firade Dennis som fyller år idag och vi åt gott och hade trevligt, tom Malte va på bra humör, extra glad blev han när han fick sitta hos Dennis och titta på lastbilar på datan.
För övrigt har vi inte planerat så jätte mycket under semestern, vi åker upp en sväng till Mattias och Linda i Göteborg till helgen och sen ska vi försöka ta oss till Zoo i Danmark med Fam Lloyd en dag. Annars blir det mest lungt, åka på nån marknad ska man väl också hinna med.
Hundarna tillbringar större del av dagarna i trädgården just nu, men tyvärr har Sixten lite svårt att förstå att man inte kan ligga i solen HELA tiden, så man får tvinga in honom i skuggan flera gånger per dag, men mysigt tycker dom att det är.
Just nu härmar Malte mycket man både gör och säger, så ska Sixten sitta på sängkanten ska faktiskt Malte också göra det....
Nä, nu blir det nog en sväng in till stan, ska hämta den nya syskonvagnen och lite annat smått och gott.

Kommentarer
Postat av: Jenny

jaha,jag tänkte kommentera något men jag glömde vad... jag kan iallafall säga att tre sidor på huset är målade av era släktingar och det blev riktigt bra trots att färg kom lite här och var!

hoppas ni har haft det trevligt i göteborg och i värmen.

2010-07-10 @ 15:40:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0